Quantcast

Σύμφωνα με την Διεθνή Ομοσπονδία Στίβου πλέον όλοι έχουμε τα ίδια μετάλλια με την Πηγή Δεβετζή

Πάρε ότι θέλεις παλιατζή παίζει στη διαπασών για την Πηγή Δεβετζή

THE NEWSROOM

28 Σεπτεμβρίου 2016

devetzi40

 

Άκυρο έφαγε η Πηγή Δεβετζή από την IAAF και τη ΔΟΕ για τα χάλκινα μετάλλια που κατέκτησε το 2008. Το όνομα της διαγράφτηκε από την λίστα των αποτελεσμάτων εκείνης της περιόδου, αφήνοντας ένα κενό σαν την καρδιά του Μπραντ Πιτ.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου (IAAF) εφαρμόζοντας τους ισχύοντες κανονισμούς που αφορούν στους αθλητές που βρίσκονται να έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, ακύρωσε τα αποτελέσματα της αθλήτριας από τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Οζάκα το 2008, όπως επίσης αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

Το 2010 είχε πέσει τιμωρία με δύο χρόνια αποκλεισμό λόγω άρνησης να σε έλεγχο ντόπινγκ. Ο ΣΕΓΑΣ όμως αποφάσισε ότι θα τον έχουν ξεχάσει και σαν σωστός ανασφαλής Άδωνης Γεωργιάδης θυμήθηκε ότι είχαν υπάρξει θετικά αποτελέσματα από ελέγχους που είχαν γίνει το 2007 καθώς και το 2008, έτσι για να ξαναμπεί το όνομα της στο προσκήνιο.

Αυτό το κακό πάντως δεν έχει γίνει πρώτη φόρα στην Ελλάδα μας, μιας και ο Λεωνίδας Σαμπάνης είχε χάσει το χάλκινο στην άρση Βαρών στους Ολυμπιακούς του 2004, με την αξέχαστη δικαιολογία ότι του έβαλαν κάτι στην πορτοκαλάδα.

560786_b

Εγώ ποτέ! Ποτέ δεν πήρα τίποτα! Μου ρίξαν κάτι στην πορτοκαλάδα! Να πέσει φωτιά να με κάψει…

Το καλό είναι ότι δεν υπήρχε έλεγχος στο Dancing with the stars.

Best of internet