Quantcast

Ο Αντεμπαγιόρ έσκασε για να συζητήσει για τη μεταγραφή του στη Λιόν με τσιγάρο και ουίσκια

Θα ήταν ένας άξιος διάδοχος του Σίντνεϊ Γκοβού

Τσαγκ

22 Σεπτεμβρίου 2016

Ξέρουμε ότι τσιγάρο αλκοόλ και αθλητισμός δεν πολύ πάνε μαζί, αν και κάποιοι  ίσως θα σας πουν ότι αυτό δεν ισχύει, πχ ο Paul Gascoigne, ο σχωρεμένος ο George Best άλλα και “δικοί μας” παιχταράδες όπως ο Govou.

adeba

Από ο,τι φαίνεται ούτε ο Εμμανουέλ Αντεμπαγιόρ, είναι της σχολής των παραπάνω παιχταράδων και γιατί να το κρύψει άλλωστε;

Σύμφωνα με τον τεχνικό της Λιόν Μπρουνό Ζενεζιό, η ομάδα ενδιαφερόταν για τον παίχτη, για αυτό και κανονίστηκε ένα πρώτο ραντεβού γνωριμίας για να δει τις προθέσεις του. Ο Αντεμπαγιόρ λοιπόν έσκασε στην συνάντηση, άραξε, παρήγγειλε λίγο ουισκάκι και άναψε τσιγάρο. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μπρουνο Ζενεζιό:

«Υπήρχε μια θέση για τον Εμανουέλ στην ομάδα και καθίσαμε να πιούμε καφέ. Ωστόσο έμεινα έκπληκτος καθώς όταν φτάσαμε, ζήτησε λίγο ουίσκι και έβαλε ένα τσιγάρο στο στόμα. 

Η συνέντευξη ξεκίνησε άσχημα. Είχα τη διάθεση να τον ακούσω, από τη στιγμή που ήταν ένας ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ. 

Αυτό, όμως που ακολούθησε επιβεβαίωσε την αρχική μου εντύπωση. Πλέον, δεν υπήρχε θέση γι’ αυτόν στην ομάδα μας»

2ab5e188526015a6137896e5eef7ce0e_L

Η σοβαρή του προετοιμασία με τσιγάρα και ουίσκια σίγουρα τον κάνει πανέτοιμο για μια από τις τοπ ομάδες της Superleague.

(Πηγή)

Best of internet