Quantcast

Ιρανός ποδηλάτης έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση κατά τη διάρκεια κούρσας στο Ρίο

Ο άτυχος αθλητής υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο

Bobol Gordello

18 Σεπτεμβρίου 2016

Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός θα σημαδέψει, απ’ ό,τι φαίνεται τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο: ένας Ιρανός ποδηλάτης βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια της κούρσας που διεξαγόταν σε διαδρομή διαμορφωμένη στους δρόμους γύρω από την πόλη της Βραζιλίας. Ο άτυχος ποδηλάτης, ονόματι Bahman Golbarnezhad, ηλικίας 48 χρόνων προσέκρουσε στην άσφαλτο του κατωφερούς κομματιού της κούρσας κατάταξης της κατηγορίας C4/C5.

5041

Οι πρώτες βοήθειες προσφέρθηκαν στον Ιρανό ποδηλάτη στο σημείο του ατυχήματος και διακομίστηκε άμεσα στο τοπικό νοσοκομείο, αλλά κατά τη μεταφορά του υπέστη καρδιακή προσβολή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Να σημειωθεί ότι στο ίδιο σημείο είχε σημειωθεί ατύχημα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, με μια Ολλανδή ποδηλάτρια, την Annemiek van Fleuten να είναι το θύμα σε εκείνο το συμβάν, το οποίο δεν είχε αποβεί μοιραίο για την αθλήτρια, που διέφυγε με κάποια τραύματα.

Οι συνθήκες του θανάτου διερευνώντται από τις αρχές, ενώ τα συλληπητήριά τους στην οικογένεια και την ομάδα του άτυχου Ιρανού ποδηλάτη εξέφρασαν οι διοργανωτές.

Best of internet