Quantcast

Απαγορεύεται η είσοδος στο προπονητήριο άρσης βαρών της ΑΕΚ για όποιον απειλεί προσφυγόπουλα

Δεύτερη σερί απάντηση στο σύλλογο γονέων του Ωραιοκάστρου μετά το τμήμα τζούντο του Ηρακλή

Bobol Gordello

17 Σεπτεμβρίου 2016

Την κατάπτυστη ανακοίνωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο Ωραιόκαστρο και τις αντίστοιχες δηλώσεις του ιατρού-δημάρχου ευτυχώς διαδέχτηκαν τοποθετήσεις που βάζουν τα πράγματα στη θέση τους σε σχέση με το ζήτημα των μικρών προσφυγόπουλων: από την κυρία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Ωραιοκάστρου μέχρι και το Γιώργο Μαυρίδη του World Party, οι ανήσυχοι Αίλυνες γονείς Ωραιοκάστρου και Παλαιοκάστρου πήραν τις απαντήσεις που ζητούσαν. Ανάμεσα σε αυτές και εκείνη του τμήματος τζούντο του Ηρακλή.

590_f0a273869c63b8c690e719da355e611b

Το παράδειγμα του τμήματος τζούντο του ιστορικού punk σωματείου της Θεσσαλονίκης διαδέχθηκε χθες και το τμήμα άρσης βαρών της ΑΕΚ, με μια ανακοίνωση που στέκεται στο ύψος της ιστορίας της ομάδος:

Απαγορεύουμε αυστηρά την είσοδο στο προπονητήριο του τμήματος μας σε γονείς που συμμετέχουν σε απειλές και απαγορεύσεις εισόδου σε προσφυγόπουλα στα ελληνικά σχολεία. Η αιτία ίδρυσης της ομάδας μας είναι η προσφυγιά. Οι Μικρασιάτες όπως και οι οπαδοί της ΑΕΚ, αντιμετωπίζουν 94 χρονιά μετά το ’22, ρατσιστικά σχόλια είτε στα γήπεδα είτε στα μέσα επικοινωνίας.

Δεν έχουμε ούτε την φιλοσοφία ως ομάδα, ούτε τη διάθεση να γίνουμε ίδιοι με ανθρώπους που είναι βάρος στην κοινωνία. Η πόρτα μας είναι ανοιχτή για τον κάθε πρόσφυγα και το κάθε αθώο πλάσμα που δεν φταίει σε τίποτα.

Εκ της διοικήσεως του τμήματος Άρσης Βαρών της ΑΕΚ.

e5dd133e2f9a6b2cafff5f8666793af4

Κύριοι του Ωραιοκάστρου, you earned it.

Best of internet