Quantcast

Ναπολιτάνικη πιτσαρία κάνει τρελή 48 ωρη προσφορά στην περίπτωση που τραυματιστεί ο Ιγκουαΐν

Πίτσα μπάλα και καράτε

Τσαγκ

29 Ιουλίου 2016

Οι οπαδοί της ομάδας της Νάπολη είναι αρρωστάκια με τους παίχτες τους, ιδιαίτερα αν είναι Αργεντινοί παιχταράδες (όταν ανακοίνωσε ο Μαραντόνα ότι θα αποχωρίσει από την ομάδα, πολλοί Ναπολιτάνοι πέταγαν καρφιτσωμένα κέρινα αγαλματάκια του, από τα παράθυρα).

Φέτος το καλοκαίρι λοιπον, έχουν ξενερώσει όσο δεν πάει με την μεταγραφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην μισητή Γιουβέντους. Πολλοί οπαδοί έχουν ποστάρει φωτογραφίες και video που καίνε την φανέλα του παίκτη, άλλα ένας ιδιοκτήτης πιτσαρίας πήγε το μίσος του για τον Αργεντίνο στο επόμενο επίπεδο.

Η πιτσαρία «Pizza Show» θα προσφέρει στην τιμή των  99 λεπτών την πίτσα Μαργαρίτα  για 48 ώρες, από την ήμερα που θα τραυματιστεί στην νέα του ομάδα ο Ιγκουαΐν , όπως ανακοίνωσε το αφεντικό (τρελάθηκε) της πιτσαριας μέσω της σελίδας της στο facebook.

gonzalo-higuain-infortunio-sconto-pizzeria-margherita-770x437

Το στάτους της πιτσαριας γράφει αναλυτικά

“Αναμέναμε την ολοκλήρωση της μεταγραφής η οποία ήρθε σήμερα. Ανακοινώνουμε λοιπον την προσφορά μας που θα ισχύει από τον Σεπτέμβριο. Για τις 48 ώρες που θα ακολουθήσουν τον πρώτο τραυματισμό του ¨προδότη¨, οι πίτσες Μαργαρίτα θα κοστίζουν μόνο 99 λεπτά. Στον παίχτη αυτόν ευχόμαστε μια υπέροχη σεζόν με γεμάτη μαγνητικές τομογραφίες!

ΥΓ1 – Λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες

ΥΓ2 – Δεν είναι πλάκα

ΥΓ3 – Κάντε share

Πολύ επιθετικό marketing αν θέλετε την άποψη μας.

Best of internet