Quantcast

Το Κ.Κ. Κίνας χτυπάει τον καπιταλισμό με πρόταση 75.000.000 ευρώ για τον Ιμπραΐμοβιτς

Περιμένουμε “απάντηση” Κουτσούμπα με αντίστοιχη μεταγραφή αεροδρομίου

Τσαγκ

23 Μαρτίου 2016

 

Το συμβόλαιο του Ιμπραΐμοβιτς με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το καλοκαίρι και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, προκειμένου να μείνει στο Παρίσι θα πρέπει να του φτιάξουν ένα άγαλμα διαστάσεων μεγαλύτερων από τον πύργο του Άιφελ- σα να ‘φωτογραφίζει’ δηλαδή το άγαλμα του Μάο που δέσποζε στην Κίνα μέχρι προσφάτως.

Paris Saint Germain's Zlatan Ibrahimovic gestures during their League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier, at Parc des Princes stadium, in Paris, Saturday, Dec. 20, 2014. (AP Photo/Francois Mori)

Για τον Ίμπρα, όπως είναι φυσικό, ενδιαφέρονται όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης ( Μίλαν , Τσέλσι , Άρσεναλ , Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ) άλλα οι πληροφορίες της ιταλικής “Repubblica” αναφέρουν ότι μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησης του ένας πολύ μεγάλος παίκτης από την Ασία με μια διαστημική πρόταση.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιταλική εφημερίδα, ο Γενικός Γραμματέας του Κομουνιστικού Κόμματος Κίνας , Xi Jinping, ετοιμάζεται να κάνει εξωφρενική πρόταση στον παίκτη με το ποσό 75.000.000 ευρώ το χρόνο. Σκοπός της πρότασης είναι να εκτοξεύσει την δημοφιλία του αθλήματος στην χώρα, το πρωτάθλημα της οποίας κοσμούν ήδη διεθνούς εμβέλειας ποδοσφαιριστές όπως οι  Λαβέτσι, Ραμίρες, Ζερβινιό, Τζάκσον Μαρτίνες και Άλεξ Τεϊξέιρα.

Αν τελικά γίνει η πρόταση και ο Ζλάταν την κάνει προς Κίνα μεριά, ο Γενικός γραμματέας θα τον δωρίσει σε κάποια από τις κινέζικες ομαδες, χωρίς να ξέρουμε ακόμα σε ποια (όχι ότι ξέρουμε και κάποια γενικότερα).

 

 

Περιμένουμε με κομμένη την ανάσα την “απάντηση” Κουτσούμπα με αντίστοιχη μεταγραφή – δωρεά αεροδρομίου.

Best of internet