Quantcast

LUBET: Σήμερα ο Ιωάννης Τσιλιγγίρης κάνει το Νοστράδαμο να φαντάζει Πητ Παπαδάκο

Και φυσικά (δε) σας πάει ταμείο

Ιωάννηc

13 Δεκεμβρίου 2015

Καλησπέρα μάγκες μου. Σας έλειψα; Λοιπόν Κυριακή 13 Δεκεμβρίου σήμερα, χθες γιόρταζε ο Σπύρος, σήμερα ο Στράτος, αύριο ο Αρριανός, Τετάρτη ο Μόδεστος. Θα σας πάω ταμείο να κεράσετε τα φιλαράκια σας όσοι γιορτάζετε.
Καταρχάς γραφτείτε όλοι Novibet, τσιμπήστε το μπόνους, πάρτε και freebet διαρκείας για να ποντάρετε τη νίκη της αγαπημένη σας ομάδας κάθε εβδομάδα με 5 ευρώ. Πάμε τώρα στην αγωνιστική δράση.

-Στο πρωτάθλημα του Κατάρ, η Αλ Σαϊλίγια υποδέχεται την Αλ Αραμπί Ντόχα. Από 3 σερί νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι, τίποτα ιδιαίτερο, θα ξεφουσκώσουν. Τουλάχιστον 2 τεμάχια η Αλ Αραμπί.
Αλ Σαϊλίγια – Αλ Αραμπί Ντόχα: over1,5 γκολ φιλοξενούμενου, απόδοση 1,78
τσιλι1

-Στην άλλη σπουδαία αναμέτρηση της αγωνιστικής, η Κατάρ Ντόχα υποδέχεται την Αλ Γουάκρα. Η γηπεδούχος δέχεται κατά μέσο όρο 3,5 γκολ ανά αγώνα στα 4 τελευταία ματς, αλλά η Αλ Γουάκρα έχει αστεία επίθεση. Παρακολουθώ το πρωτάθλημα και ξέρω. Αυτονόητο under.
Κατάρ Ντόχα – Αλ Γουάκρα: under2,5, απόδοση 2,2

 

-Περνάμε στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Μάλτας, όπου η Μπικιρκάρα υποδέχεται στο κατάμεστο Infetti την Πέμπροκ Αθλέτα στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής. Συγκλονιστικό ματς θα γίνει, η Μπικιρκάρα έχει ανάγκη από ένα ξέσπασμα και θα το πετύχει σήμερα.
Μπικιρκάρα – Πέμπροκ Αθλέτα: over2,5 γηπεδούχου, απόδοση 2,1

 

-Στις λιγότερο σημαντικές διοργανώσεις, για την Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας η Άστον Βίλα υποδέχεται την Άρσεναλ. Εντυπωσιακά σταθερή η Άστον Βίλα, μετράει ήδη 14 σερί αγώνες χωρίς νίκη. Από την άλλη η Άρσεναλ ψιλοδιεκδικεί το πρωτάθλημα αλλά δεν είναι για πολλά πράγματα. Μέτρια εμφάνιση μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ όπου περιορίστηκε στα 3 γκολ, ούτε σήμερα θα εντυπωσιάσει.
Άστον Βίλα – Άρσεναλ: under1,5 γκολ φιλοξενούμενου, απόδοση 2,15
τσιλι2

-Στην Ιταλία, η Μίλαν υποδέχεται τη Βερόνα. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις αυτή την ομάδα που κάποτε κοίταξε στα μάτια την ΑΕΚ του Χετεμάι και του Τζιωρτζιόπουλου να παλεύει για την 7η θέση με την Τορίνο και τη Σασουόλο. Έφερε 0-0 με την Κάρπι την προηγούμενη αγωνιστική, δύσκολο να κρατήσει το μηδέν παθητικό για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι. Εύκολα ή δύσκολα η Βερόνα θα σκοράρει.
Μίλαν – Βερόνα: over0,5 γκολ φιλοξενούμενου, απόδοση 2

 

-Στην Ξάνθη, η ιστορική αυτοκινητοβιομηχανία υποδέχεται τη Βέροια. Μουρμούρα στους γηπεδούχους για τον προπονητή μετά τα τελευταία αποτελέσματα, πρέπει να κερδίσει η γενέτειρα της Σάσας Μπάστα και θα το κάνει.
Σουτζούκ Λουκούμ – Ρεβανί: 1, απόδοση 1,82
τσιλι3

 

-Στην Κροατία, η Ριέκα υποδέχεται τη Σλάβεν Μπελούπο. Άνετο όβερ. Αντικειμενικά και τεκμηριωμένα.
Ριέκα – Σλάβεν Μπελούπο: over2,5, απόδοση 1,69

 

-Στο ντέρμπι της 3ης θέσης στο Βέλγιο, η Άντερλεχτ μια τριάρα την έχει άνετα απέναντι στην Οστάνδη. Άλλο ένα τεκμηριωμένο σημείο, έτσι για το yolo.
Άντερλεχτ – Οστάνδη: over2,5 γκολ γηπεδούχου, απόδοση 2,6

 

-Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ την Τσέλσι και τον Ζοζέ Μουρίνιο για το σπουδαίο διπλό της Δευτέρας απέναντι στην Λέστερ. Εξαιρετική η Τσέλσι αύριο, ήταν μια νίκη που την άξιζε.
Λέστερ – Τσέλσι: 2, απόδοση 2,3

 

Αυτά από ‘μένα, καλοφάγωτα σε όσους ακολουθήσουν και δεν χρειάζεται να μου στέλνετε ευχαριστήρια μηνύματα στο ίνμποξ γιατί δε μπορώ να διαχειριστώ τέτοιο όγκο μηνυμάτων. Καλό υπόλοιπο Κυριακής και καλό καφεδάκι.

τσιλι4

Best of internet