Quantcast

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα o Ιωάννης Τσιλιγγίρης σας στέλνει ταμείο (και έτσι)

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ

Ιωάννηc

12 Σεπτεμβρίου 2015

Καλημέρα αλάνια και καλό Σ-Κ να έχουμε. Σκάναρα όλη την αγωνιστική δράση του διημέρου στη Novibet και εντόπισα 9 (ολογράφως εννέα) ευκαιρίες να κονομήσετε. Στο δια ταύτα:

-Στο πρωτάθλημα Ουρουγουάης που παρακολουθώ φανατικά, η Plaza Colonia υποδέχεται την Μοντεβιδέο Γουόντερερς. 3 ήττες σε 4 ματς η γηπεδούχος, 3 νίκες σε 4 ματς η φιλοξενούμενη. Εννοείται θα κοντράρω τη Wanderers. 😉

Plaza Colonia – Μοντεβιδέο Γουόντερερς: 1χ διπλή ευκαιρία, απόδοση 1,86

 

-Στη Βέροια Ημαθίας η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. 4 βαθμούς στις 2 πρώτες αγωνιστικάς μετράει η Βασίλισσα των φακέλων της UΕFA, αλλά η ομάδα του Δημήτρη Πέλκα και του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών. Εκτιμώ ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ.
Βέροια – ΠΑΟΚ: Να μη σκοράρει η γηπεδούχος, απόδοση 1,66

 

-Στην Ισπανία, ομώνυμη Εσπανιόλ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ η Ρεάλ και εννοείται ότι θα το δεχθεί σήμερα.
Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Να σκοράρει η γηπεδούχος, απόδοση 1,67

-Στα υποδέεστερα πρωταθλήματα, η Κρίσταλ Πάλας του Βασίλη Λάκη υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτυ του Γιώργου Σαμαρά στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 0 γκολ παθητικό στις 4 πρώτες αγωνιστικές για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν όμως εύκολο πρόγραμμα (Γουεστ Μπρομ, Τσελσούλα, Έβερτον και Γουότφορντ). Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το πρώτο goal-goal της Σίτυ.
Κρίσταλ Πάλας – Μάτζεστερ Σίτυ: να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, απόδοση 1,61

11990569_10206554382551214_3686629273505865986_n

-Στο Μιλάνο, όπου σύμφωνα με δήλωση του ελληνόψυχου Νότη Σφακιανάκη είναι όλοι πούστηδες, η Ίντερ του Λάμπρου Χούτου και του Γιώργου Καραγκούνη υποδέχεται τη Μίλαν του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για το τοπικό ντέρμπι. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα να δεχθούν αρκετά γκολ και το over2,5 θα επιβεβαιωθεί εύκολα.
Ίντερ Μιλάνου – Μίλαν: over2,5, απόδοση 1,98

 

 

-Στη χώρα του Νίκου Αλιάγα και του Ντιντιέ Ντομί στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής η 14η Τουλούζ υποδέχεται τη δεύτερη Ρεμς και είναι αυτονόητο ότι θα κερδίσει. Αντικειμενικά και τεκμηριωμένα.
Τουλούζ-Ρεμς: 1, απόδοση 1,95
-Στο Μαρούσι Αττικής, η ΑΕΚ Αθηνών υποδέχεται τον ποιοτικό ΠΑΣ Ιωαννίνων, που προέρχεται από άνετη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-1. Οι βυζαντινογέννητοι γηπεδούχοι δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ στη μεγάλη κατηγορία, και επειδή είναι πολύ σπάνιο για νεοφώτιστο να κάνει 3 συνεχόμενους αγώνες με μηδέν παθητικό, εκτιμώ ότι οι φιλοξενούμενοι θα επιστρέψουν στη Λίμνη των Στεναγμών έχοντας σημειώσει τουλάχιστον ένα τέρμα.
ΑΕΚ Αθηνών – ΠΑΣ Jannina: να σημειώσει γκολ η φιλοξενούμενη ομάδα, απόδοση 1,82

 

 

Στο μπάσκετ τώρα Λιθουανία αντιμετωπίζει τη σαφώς ανώτερη Γεωργία και εκτιμώ ότι οι ομοεθνείς του Τιμούρ Κετσπάια και του Κάχι Καχιασβίλι θα προκριθούν εύκολα ή δύσκολα στην επόμενη φάση.
Λιθουανία – Γεωργία: 2, απόδοση 2,85
Αυτά επέλεξα κατόπιν ώριμης σκέψης και σας τα προσφέρω έτοιμα στο πιάτο για να κονομήσετε. Συγχαρητήρια σε όσους ακολουθήσουν και σε καλή μεριά.

Best of internet