Quantcast

Στοιχηματούμπεν: Ο Ιωάννης Τσιλιγγίρης δίνει ματσάκια, εσείς πάτε ταμείο τον 15αυγουστο

Και πως να μην γίνει όταν ο γκουρού του στοιχήματος δεν πάει διακοπές αλλά σου δίνει αυτό που θες

Ιωάννηc

15 Αυγούστου 2015

Καθημερινά με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο και στο Ίντερνετ και μου λένε “δώσε ρε Τσιλιγγίρη κανένα ματσάκι να κάνουμε δεκαπενταύγουστο”. Λοιπόν μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά και η φετινή χρονιά με το 3 στα 6 της προηγούμενης εβδομάδας αλλά το ήθος μου δε μου επιτρέπει να θριαμβολογώ. Χαμηλά η μπάλα και σκληρή δουλειά και στο τέλος θα δικαιωθείτε που με διαβάζετε.

 
Σκάναρα το κουπόνι του Σαββατοκύριακου στην αγαπημένη μου Νόβιμπετ και έχω βρει κάποια σημεία, πάντα από πρωταθλήματα και ομάδες που ξέρω και εμπιστεύομαι. Σε κάθε μου πρόταση σας έχω έτοιμο το link για να ποντάρετε. Αν δε δουλεύει απενεργοποιήστε τυχόν adblock. Πάμε στο δια ταύτα.

11062081_1005736789470568_6827126766843840380_n

Ξεκινάω πάντα από τη σημαντικότερη αναμέτρηση του διημέρου. Στην προκείμενη περίπτωση το φιλικό μεταξύ Ίντερ Μιλάνου και ΑΕΚ Αθηνών την Κυριακή το βράδυ. Στην ΑΕΚ δεκάδες κόσμου υποδέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής τον Αργεντίνο Ανδρέα Νινιάδη, ονόματι Ντιέγκο Μπουονανότε. Ο ενθουσιασμός για την έλευση του πρώην άσου του Πλατανιά της Ισπανίας (Γρανάδα) επισκιάζεται από το ανθρώπινο λάθος του Ραφίκ Τζιμπούρ να μπερδέψει το πρόγραμμα των προπονήσεων και να μη δώσει το παρόν σε μια πρωινή προπόνηση. Εκτιμώ ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο απόγειο της ετοιμότητας τους και θα μας χαρίσουν γκολ και θέαμα.

 

Ίντερ Μιλάνου – ΑΕΚ Αθηνών over2,5, απόδοση 1,55.

 

11898625_1006590786051835_5259704281204086365_n

 

 

Στην Κρακοβία, η Βίσλα υποδέχεται τη Λέχια Γκντανσκ, που προέρχεται από 2 ήττες και 2 ισοπαλίες. Σε άνοδο η Λέχια, εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το διπλό.

Βίσλα Κρακοβίας-Λέχια Γκντανσκ 2, απόδοση 2,75.

 

Στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Σερβίας, τα ορθόδοξα αδέρφια μας της Μλάντοστ Λούτσανι, βρίσκονται στην πλασμαστική 16η θέση και επιδεικνύουν εντυπωσιακά σταθερή απόδοση προερχόμενοι από 4 συνεχόμενες ήττες. Υποδέχονται την Μπόρατς Τσάτσακ που αντικειμενικά δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. Θα πάω με τη σταθερότητα.

Μλάντοστ Λούτσανι – Μπόρατς Τσάτσακ 1, απόδοση 2,1.

 

Στη γειτονική Τουρκία, το μεγαλύτερο όνομα του πρωταθλήματος, η Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού των 6 συλλαβών υποδέχεται τη Μπεσικτούλα. Μέτριο μέγεθος η φιλοξενούμενη, έχει 6 χρόνια να σηκώσει πρωτάθλημα και αν ο Νίκος Δίπλαρος ήταν ποδοσφαιριστής θα τη χρησιμοποιούσε σαν σκαλοπάτι για να αγωνιστεί κάποια στιγμή Στη Φενέρ ή τη Γαλατά. Και θα σας δώσω και ένα ακόμα στοιχείο συνταρακτικό που θα γείρει την πλάστιγγα προς τον άσο. Η Μερσίνα από την Ιστάμπουλ 680 χιλιόμετρα σε ευθεία. Όσα ακριβώς απέχουν τα Ψαχνά από το Βουκουρέστι. Πόσο εύκολο είναι να πάρει διπλό ο Ηρακλής Ψαχνών στη Στεάουα; Σκεφτείτε το λίγο.

Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού – Μπεσίκτας 1, απόδοση 3,25.

 

Στη Ρωσία, τα ορθόδοξα αδέρφια μας της Λοκομοτίβ Μόσχας υποδέχονται την Τέρεκ Γκρόζνι. Λίγα πράγματα η Λοκομοτίβ, 3 νίκες και 1 ισοπαλία στις πρώτες 4 αγωνιστικές αλλά επειδή παρακολουθώ το πρωτάθλημα της Ρωσίας πιστεύω ότι δεν κερδάνε οι γηπεδούχοι.

Λοκομοτίβ Μόσχας – Τέρεκ Γκρόζνι χ2 διπλή ευκαιρία, απόδοση 2,02.

 

Στην Ουκρανία του Όλεγκ Προτάσοφ και του Όλεγκ Βιενλίνσκι, η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται τη Βέροια της Ουκρανίας την Καρπάτι που προέρχεται από ένα πλασματικό σερί 3 νικών. Θα την ξεκωλιάσει η Ντιναμό την Καρπάτι (όπως θα έλεγε ο κυρ Νίκος Αλέφαντος). Νίκη με 3 γκολ διαφορά τουλάχιστον οι γηπεδούχοι.

Ντιναμό Κιέβου-Καρπάτι 1 με χάντικαπ -2,0, απόδοση 2,01.

 

Στα μικρά πρωταθλήματα, εκτιμώ ότι η Μπόρνμουθ θα σκοράρει στην έδρα της Λίβερπουλ το βράδυ της Δευτέρας, όπως επίσης θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο Γουότφροντ-Γουεστ Μπρομ.
Λίβερπουλ-Μπόρνμουθ over0,5 γκολ φιλοξενούμενου, απόδοση 1,7

Γουότφορντ-Γουεστ Μπρομ goal-goal, απόδοση 1,82

 

Αυτές ήταν οι ψύχραιμες και τεκμηριωμένες επιλογές μου για το σαββατοκύριακο, συγχαρητήρια και σε καλή μεριά σε όσους με ακολουθήσουν, χρόνια πολλά σε όλους και ειδικά στον Παναγιώτη Λαγό.

Best of internet