Quantcast

#VoteBalotelli: το τρολάρισμα-κερασάκι σε μια άθλια σεζόν της Λίβερπουλ

Ο Μάριο θα βραβευτεί ως “MVP της χρονιάς”, μετά από συντονισμένη προσπάθεια οπαδών άλλων ομάδων

THE NEWSROOM

18 Απριλίου 2015

Οι ανοιχτές διαδικτυακές ψηφοφορίες έχουν κάψει κόσμο και κοσμάκη. Τελευταίο θύμα, η ομάδα της Λίβερπουλ, η οποία πιθανότατα θα αναγκαστεί να δώσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίχτη της σεζόν, στον Μπαλοτέλι. Τον Ιταλό επιθετικό δηλαδή που φέρανε για να αντικαταστήσει τον δαιμονισμένο παιχταρά Λουίς Σουάρες (που πήρε μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα) και ο οποίος έχει βάλει μέχρι στιγμής ένα (1) ολόκληρο γκολ στο Αγγλικό πρωτάθλημα από την αρχή της σεζόν.

Πωτς γκένεν ατό;; 

 

228173

 

CCjCgzBWgAAe8bD

 

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιο τσακάλι των δημοσίων σχέσεων, αποφάσισε να έχει η ανοιχτή ψηφοφορία για τον καλύτερο παίχτη της Λίβερπουλ για το 2015, μόνο μια προϋπόθεση: την συμπλήρωση του e-mail του ψηφοφόρου. Έτσι η όλη διαδικασία έμεινε ορθάνοιχτη στο τρολάρισμα από αλλόθρησκους, οι οποίοι φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία.

Στην αρχή το κίνημα #VoteBalotelli ήταν ένα μικρό ρυάκι, το οποίο σύντομα φούσκωσε καθώς οπαδοί της Μάντσεστερ και της Άρσεναλ συμμετείχαν μαζικά, ψηφίζοντας τον συμπαθή Μάριο, ακριβώς όπως στην Ελλάδα ο κόσμος απαντάει “Κώστας Μήτρογλου” στα διαδικτυακά κουίζ. 

 

Liverpool's Balotelli celebrates scoring a goal against Ludogorets during their Champions League soccer match at Anfield in Liverpool

 

Mario-Balotelli-Sunderland-v-Liverpool-Premier-OvclKODvEM_l

 

Έτσι λοιπόν, όταν στις 19 Μαΐου 2015 ο Μάριο Μπαλοτέλι θα επιβραβευτεί για την ελεεινή και τρισάθλια παρουσία του στο Λίβερπουλ, με τον τίτλο του MVP της χρονιάς, το παγκόσμιο τρολάρισμα και τα τομάρια του Μάντσεστερ, θα έχουν σημειώσει μια ακόμα μεγάλη νίκη.

Μέχρι τότε, απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον παρανοϊκό βίο και πολιτεία του ανθρώπου που θα γινόταν βασιλιάς, αν ήταν λίγο λιγότερο τρελάκιας:

 

Best of internet