Quantcast

ΟΥΠΣ: Βίντεο με παίχτη του Παναθηναϊκού να κάνει ακριβώς τον ίδιο πανηγυρισμό με τον Κασάμι!

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ

LUBEN CREW

24 Οκτωβρίου 2014

Από προχτές οι πάντες (και το κορυφαίο εγχώριο σάιτ) ασχολούνται με τη χειρονομία που έκανε ο Παϊτίμ Κασάμι στον πανηγυρισμό του γκολ εναντίον της Γιουβέντους.

Η γραφική πτέρυγα των βάζελων ζήτησε την απέλαση του Ελβετοαλβανού μέσου με συνοπτικές διαδικασίες, πράγμα που δεν είχε ζητήσει ποτέ ούτε για τον Τζιμ Κάρεϊ,

1376641_1511438282432057_3716999071214937662_n
 
 
ούτε για τον Ναπολέων τον Ντάιναμαϊτ,
Napoleon-Dynamite-GIF-Bird-flying-hands
 
 
ούτε για τον (πράκτορα των Αλβανών;) (ναι) Περικλή Δορκοφίκη.
get
 
 
Θα ζήταγαν όμως η “Πράσινη” και οι ξαφνικά-εθνικόφρονες-βάζελοι το ίδιο αν έκανε την ίδια ακριβώς χειρονομία, με το ίδιο ακριβώς νόημα, ένας παίχτης του Παναθηναϊκού;

Η ερώτηση ακούγεται απλά εριστική – και ήταν, μέχρι να εντοπίσουμε στο YouTube ένα βίντεο που την κάνει να ζητάει απάντηση αυτή τη στιγμή!
 
 
Είναι το 74ο λεπτό στον αγώνα Σουηδίας-Ονδούρας του περσινού Μουντιάλ Παίδων και μια χαμηλή σέντρα από τα αριστερά βρίσκει το φορ της Σουηδίας λίγο έξω από τη μικρή περιοχή.

Ο φορ της Σουηδίας (και συγκλονιστικά πατατένιο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού) Βαλμίρ Μπερίσα κάνει το 2-1 με ένα κουλ τακουνάκι, αποθεώνεται και πανηγυρίζει χωρίς δεύτερη σκέψη με μια χειρονομία στην οποία κανένας Σουηδός δεν έδωσε σημασία εκείνη τη στιγμή:
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=tS6upa1cOEc
 
 
original
 
 
mperisa
 
 
94436_h

Ω γλυκιά ευωδία της Ειρωνίας!

 
 
Τα συμπεράσματα είναι κάμποσα. Πρώτον, ότι τελικά όντως υπάρχει gang sign “Μεγάλη Αλβανία”. Δεύτερον, ότι ο Μπερίσα είναι αρκετά μαλακισμένο ώστε να το κάνει καθώς παίζει με σημαία άλλης χώρας στην καρδιά. Τρίτον, ότι η Πράσινη είναι για καρπαζιές.

Και κυρίως: ότι όσο υπάρχει Luben να κάνει δημοσιογραφική έρευνα σε βάθος, όποιος αμολάει εθνικιστικές αρχιδιές θα έχει την ανάλογη απάντηση.

Ναι, με gifs.

 

Best of internet