Quantcast

Αν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Συνεχιζόταν Για Μισή Ώρα Ακόμα

I LOVE THIS GAME

Μπόγιαν Λέλικα

17 Απριλίου 2014

url

Καφρίλα! Εμετός! Κατάρρευση κάθε έννοιας νόμου και πολιτισμού! Τύποι με κόκκινα να τρώνε καρπαζιές! Αν κι εσύ δεν χόρτασες από το χτεσινό μαγευτικό υπερθέαμα της Τούμπας, το Luben πιάνει το πράγμα από ‘κει που έληξε και φαντασιώνεται πώς θα πήγαινε αν δεν έληγε στο 104ο λεπτό, αλλά συνεχιζόταν για άλλη μισή ώρα (φωτογραφίες από οnsports.gr):

 
 

παοκ ολυμπιακός κύπελλο τούμπα1
 
 
105′ – Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πιέζει για το γκολ και κερδίζει κόρνερ από τη δεξιά πλευρά. Ο Τσόρι Ντομίνγκες επιχειρεί να το εκτελέσει και δέχεται στο κεφάλι κέρματα, άδειες Μαλαματίνες, αθηναϊκές πινακίδες, μια τράτα που γύρναγε από Θερμαϊκό, όλα τα καθίσματα του “Κλεάνθης Βικελίδης”, ό,τι έχει απομείνει από τον Κλεάνθη Βικελίδη, ένα τσουβάλι τζιβάνες και τη μάνα του την κυρα-Ντομίνγκαινα.
 
 
106′ – Ο Μάνταλος δείχνει άουτ και το ματς συνεχίζεται με ελεύθερο του Γλύκου.
 
 
παοκ ολυμπιακός κύπελλο τούμπα2
 
 
107′ – Σκληρό μαρκάρισμα με αλυσοπρίονο του Ινσαουράλδε στον Μασάντο προκαλεί γενικευμένη σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τζαβέλλας και ο Κλάους έχουν φέρει είκοσι δικούς τους με παπιά από την Επανομή, που όμως υποχωρούν μπροστά στη μανία της μασέλας του Σάββα Θεοδωρίδη η οποία έχει ζωντανέψει και επιβάλει το δικό της νόμο γύρω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.
 
 
108′ – Ο Γιάννης Μώραλης ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Μασέλας Σάββα για το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά.
 
 
παοκ ολυμπιακός κύπελλο τούμπα3
 
 
110′ – Το ματς έχει διακοπεί καθώς στον αγωνιστικό χώρο γίνεται τέτοιο ξεμπουρδέλεμα/moshpit που τα ΜΑΤ έχουν εγκαταλείψει τις προσπάθειες και μοναχά σφυράνε επιδοκιμαστικά στην ξανθιά μεταφράστρια του Μίτσελ. Ταυτόχρονα, σαράντα πούλμαν με συνδεσμίτες του Ολυμπιακού γίνονται αντιληπτά στο ύψος των Τεμπών και η κάμερα πιάνει τον Ιβάν Σαββίδη στα επίσημα να το πληροφορείται και να βγάζει το κινητό του από την τσέπη. Την ίδια στιγμή, μεγάλο μέρος της Θύρας 4 ξεσπάει σε πανηγυρισμούς αφού λόγω της περασμένης ώρας τους τελειώσανε τα ξυδόμπαφα, άρχισαν να ξενερώνουν, και έμαθαν πως προηγούνται επί του Ολυμπιακού.
 
 
παοκ ολυμπιακός κύπελλο τούμπα7
 
 
112′ – Ο Μίτσελ εκμεταλλεύεται το χάος και επιχειρεί να την κάνει από την Τούμπα πριν να είναι πολύ αργά. Προκειμένου να περάσει απαρατήρητος στο πλήθος φοράει φλάιτ μπουφάν ανάποδα με το πορτοκαλί απ’ έξω, σπάει μερικά από τα δόντια του με βαριοπούλα και αγοράζει Ντάτσουν.
 
 
113′ – Ο αγωνιστικός χώρος επιτέλους αδειάζει και το παιχνίδι ξαναρχίζει με τον Μάνταλο να κάνει παρατήρηση στον Ινσαουράλδε. Ο Αργεντίνος αμυντικός δείχνει τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση βάζοντας το σημαιάκι του κόρνερ στον κώλο του Μανωλά και ανεμίζοντάς τον μπροστά από την 4. Ο Μάνταλος τον απειλεί πως στην επόμενη παράβαση θα του δείξει κίτρινη.
 
 
117′ –  Ο Μίτσελ γίνεται αντιληπτός από σεκιουριτάδες του γηπέδου, οι οποίοι τον βάζουν σε μπαζούκα και τον ξαναστέλνουν εκεί που μέχρι πριν λίγα λεπτά ήταν ο πάγκος του Ολυμπιακού, αλλά τώρα είναι μια λιμνούλα με τα εντόσθια του Εντινγκά και τον Αλέκο Ράντο να πλατσουρίζει ψάχνοντας το πάνω μισό του κεφαλιού του.
 
 
παοκ ολυμπιακός κύπελλο τούμπα
 
 
120′ – Ως αποτέλεσμα του τηλεφωνήματος Σαββίδη, μια επιλαρχία Ρωσικών τανκς παραβιάζει τα σύνορα του Έβρου και κατευθύνεται προς την Κατερίνη να αναχαιτίσει τα πούλμαν των ερυθρόλευκων. Ο Πάνος Καμμένος ανακοινώνει την υποψηφιότητα του κυβερνήτη του πρώτου Ρώσικου τανκ για τις Ευρωεκλογές. Καλός συνδυασμός Στοχ-Λίνο από αριστερά καταλήγει με το σουτ του τελευταίου να βρίσκει πάνω σε σεκιουριτά που στραγγάλιζε τον Μέγιερι με χορδή πιάνου και τη μπάλα να βγαίνει ελάχιστα άουτ.
 
 
παοκ ολυμπιακός κύπελλο τούμπα5
 
 
125′ – Ο Κώστας Κατσουράνης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος σε όλες τις Ελληνικές πόλεις, με το “Κόμμα Κώστα Κατσουράνη” στο οποίο είναι πρόεδρος.
 
 
128′ – ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Χαβιέ Σαβιόλα βλέπει πως κοντεύει Μάιος και κάπως πρέπει να θυμίζει στον κόσμο ότι πέρασε από το Ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε δαγκώνει το αυτί του Σαλπιγγίδη, με τον τελευταίο να σέρνει τον Σαβιόλα για κάμποσα μέτρα μέχρι να καταλογιστεί η εσχάτη των ποινών. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν μείνει με ένα (1) τελευταίο καπνογόνο και φυσικά προτιμάνε να το πετάξουν στο κεφάλι του Σαλπιγγίδη. Ο διεθνής επιθετικός βγαίνει από το παιχνίδι με εγκαύματα και οριστική καράφλα, αφήνοντας την ομάδα του με οχτώ παίχτες.
 
 
παοκ ολυμπιακός κύπελλο τούμπα6
 
 
129′ – Στα γραφεία τής Sportday, o Μπάμπης Χριστόγλου κλαίει σε εμβρυϊκή στάση κάτω από το ντουζ.
 
 
130′ – Από συνήθεια το πέναλτι τελικά δίνεται στον Ολυμπιακό χωρίς να το προσέξει κανείς.
 
  
 
133′ – ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΑΜΑΡΗΣ)!!! Από τη μια γωνιά ο Γλύκος, από την άλλη η μπάλα, σεισμογράφοι στη Χαβάη και το Νοβοσιμπίρσκ πιάνουν μια ισχυρή δόνηση, εκεί που ήταν το γήπεδο της Τούμπας είναι πλέον ένας γιγαντιαίος κρατήρας που ξερνάει πύρινο όλεθρο, ψάρια, μπανάνες, μετροπόντικες και τον τάφο του Μεγάλου Αλέξανδρου, ο Σαββίδης δίνει εντολή στον Πάμπλο Γκαρσία να απογειωθεί από το αεροδρόμιο Μακεδονία με μια πυρηνική κεφαλή στα δόντια η οποία φέρνει το τέλος του κράτους των Αθηνών και τα νέα σύνορα της χώρας οριστικοποιούνται κάπου έξω από την Κατερίνη.

παοκ ολυμπιακός κύπελλο τούμπα4

 

ανθιμος ψωμιάδης

Η προσωρινή κυβέρνηση του νέου κράτους

 

 
 
Και τώρα καθόμαστε και περιμένουμε που σε εννιά μέρες θα κατέβουν Αθήνα οι παοκτζήδες.

Best of internet