Quantcast

Εκκλησία Κατηγορεί Gay Μπασκεμπολίστα για τον Ανεμοστρόβιλο στην Οκλαχόμα

Η ομοφοβία στα καλύτερά της

Ελευθέριος Γώγος

22 Μαΐου 2013

 
 

Η Εκκλησία του Westboro έβγαλε ανακοίνωση με την οποία θεώρησε υπαίτιο για τον ανεμοστρόβιλο στην Οκλαχόμα τον μπασκεμπολίστα Jason Collins που πριν ένα μήνα δήλωσε δημοσίως ότι είναι gay και προκάλεσε την οργή του Θεού

Να θυμίσουμε ότι πριν δύο μέρες η πόλη της Οκλαχόμα σαρώθηκε από έναν ισχυρό ανεμοστρόβιλο ονόματι «γίγαντας» με απολογισμό 24 νεκρούς – από τα οποία, 7 ήταν παιδιά που πέθαναν από κατάρρευση σχολείου στην περιοχή – και να μετρά ζημιές ύψους άνω των 3 δις δολαρίων.

Πίσω στην ιστορία μας, ο Jason Collins, παίχτης των Philadelphia Sixers, με την δήλωση του ότι είναι gay έγινε ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης που το παραδέχεται δημόσια και – όσο να ναι – έγινε ολόκληρος ντόρος στα μέσα με πολλούς αστέρες του NBA να βγαίνουν μπροστά και να τον στηρίζουν. Ανάμεσα τους και ο Kevin Durant, o αστέρας των Oklahoma Thunder.

Έτσι ο Fred Phelps Jr, ο γιος του Αρχηγού της εκκλησίας στην περιοχή – δε γνωρίζω πως φωνάζουν τους παπάδες στην Αμερική είναι η αλήθεια – έκανε αυτήν την απίστευτα ορθολογική δήλωση για τον ανεμοστρόβιλο στο twitter.

 
 

 
 

Φταίει ο Kevin Durant τελικά που ύμνησε τον σατανά Collins που είναι gay. Ωσαννά.

Best of internet