Quantcast

O Βαγγέλης Μαρινάκης είναι και επίσημα πλέον ιδιοκτήτης της Νότινγχαμ Φόρεστ

Ανακοίνωση για την αγοραπωλησία εξέδωσε και η Νότινγχαμ Φόρεστ

THE NEWSROOM

19 Μαΐου 2017

Πρόεδρος και της Νότινγχαμ Φόρεστ είναι πλέον ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του στο δίκτυο του BBC ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε ότι έχει ποδοσφαιρικό όραμα για τον ιστορικό σύλλογο και υποσχέθηκε σταθερότητα.

 

Τα δεδομένα της συμφωνίας έχουν ως εξής:

– Η αγορά γίνεται από μία ομάδα επενδυτών που καθοδηγείται από τους Μαρινάκη και Κομινάκη. Είναι για αγορά του 100% των μετοχών του Χασάουι δίχως να έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποσό.

– Οι ιδιοκτήτες σχηματίζουν μία νέα εταιρεία: NF Football Investments Ltd με έδρα την Αγγλία.

– Ο Νίκολας Ράνταλ, δικηγόρος αθλητικού δικαίου, θα είναι ο πρόεδρος.

– Ο Γιάννης Βρέντζος από CEO στον Ολυμπιακό θα γίνει CEO στην Φόρεστ.

– Ο Φρανκ ΜακΠάρλαντ ανανέωσε το συμβόλαιό του ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Επιπλέον, έγινε γνωστό από δημοσίευμα του Insideworldfootball η Σαμάνθα Γκόρντον θα παραμείνει στην ομάδα ως επικεφαλής των οικονομικών θεμάτων ενώ ο Ντέιβιντ Κουκ (σσ. είχε παρόμοια θέση στην Etihad Airways) θα είναι ο επικεφαλής στο εμπορικό τμήμα. Ως προς το ποσό για το deal διέρρευσε πως θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ.

Ανακοίνωση για την αγοραπωλησία εξέδωσε και η Νότιγχαμ Φόρεστ:

Η Φόρεστ από μέρους της προχώρησε σε ανακοινώσεις σχετικά με το deal για το 100% των μετοχών του Χασάουι. Στην ανακοίνωση τονίζεται πως το αρμόδιο όργανο απεφάνθη πως οι νέοι επενδυτές είναι καθ’ όλα αξιόπιστοι και πέρασαν έτσι όλα τα τεστ.

Τονίζεται πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της Νότινγχαμ Φόρεστ. Εκτός από τις δηλώσεις του στο επίσημο site υπάρχουν και τα βιογραφικά των μελών της ομάδας. Ως ιδιοκτήτες αναφέρονται οι κ.κ. Μαρινάκης και Κομινάκης. Για το Δ.Σ. αναφέρονται οι Ράνταλ, Βρέντζος, η κ. Γκόρντον και ο Κουκ.

πηγή: gazzetta.gr 

Best of internet