Quantcast

Με καψόνι αντάμοιψε ο Δ. Γιαννακόπουλος τους παίκτες του Παναθηναϊκού για το σκούπισμα από την Φενέρ

Ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια και επιστρέφει με πούλμαν από την Πόλη ο Παναθηναϊκός

THE NEWSROOM

26 Απριλίου 2017

 

Ο βαρύς αποκλεισμός με 3-0 ήττες από την Φενέρμπαχτσε κα, η εικόνα του Παναθηναϊκου δεν άρεσε και πολύ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με αποτέλεσμα να αρχίσει τα χουνέρια και τα καψώνια στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια της ομάδας, η οποία θα επιστρέψει με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη!

Ο Ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ είχε παραδεχθεί λίγο μετά το τέλος του τρίτου αγώνα της σειράς ότι ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε να προκριθεί, τονίζοντας ότι όλοι στην ομάδα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους. Και έχοντας το μυαλό του σε αυτό, προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Κάπως έτσι, η αποστολή του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί να διανύσει οδικώς τα 1.097 χιλιόμετρα που απέχει η Κωνσταντινούπολη από την Αθήνα, μία απόσταση που χρειάζεται κάτι παραπάνω από 11 ώρες (χωρίς στάσεις) για να διανυθεί και απεικονίζεται στον παρακάτω χάρτη:

 

Το γεγονός αυτό όμως φαίνεται ότι δεν άρεσε στους παίκτες, κάποιοι εκ των οποίων αντέδρασαν έντονα στην είδηση, όταν τους ανακοινώθηκε επίσημα από τους ανθρώπους της ομάδας που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη.

Κάποιοι πράσινοι ανέφεραν πως δεν προτίθενται να επιβιβαστούν στο πούλμαν, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την έντονη ενόχλησή τους για το γεγονός.

Προφανώς και στο facebook θα ξεκινούσε γλέντι με αυτή την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και στο παρακάτω event.

Best of internet