Quantcast

Iσλανδία: Έκρηξη γεννήσεων στη χώρα 9 μήνες μετά τη νίκη επί της Αγγλίας στο Euro 2016

Πλέον είναι και επιστημονικά επιβεβαιωμένο

THE NEWSROOM

28 Μαρτίου 2017

 

 

Ένα σύνηθες αστείο μετά από μία αθλητική επιτυχία είναι ότι εννέα μήνες μετά, θα υπάρξουν άπειρες γέννες στην πόλη ή στην χώρα της νικητήριας ομάδας. Αυτό είπε, εξάλλου, στις δηλώσεις του ο παίκτης της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ, αμέσως μετά από την επική ανατροπή της ομάδας του με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν προ ημερών.

 

 

Μόνο που πλέον αυτό  είναι αλήθεια και υπάρχει  απόδειξη. Μετά από εννέα μήνες από την επική νίκη της Ισλανδίας επί της Αγγλίας με 2-1 στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 και όπως ομολογούν οι γιατροί, καταγράφεται όντως έκρηξη γεννήσεων.

Ρεκόρ στον αριθμό επισκληριδίων στο μαιευτήριο αυτό το Σαββατοκύριακο, εννέα μήνες μετά από τη νίκη 2-1 επί της Αγγλίας,

έγραψε στο twitter του ο  επιμελητής του αναισθησιολογικού Τμήματος στο νοσοκομείο Λαντσπιτάλι, Άσγκεϊρ Πέτουρ Πόρβαλντσον (τι γαμάτο όνομα).

 

Το ισλανδικό περιοδικό Visir επιβεβαιώνει σε ρεπορτάζ του ότι στις 25 και 26 Μαρτίου, τα νοσοκομεία της χώρας χορήγησαν περισσότερες ενέσεις από ποτέ στις ετοιμόγεννες γυναίκες, ο αριθμός των οποίων φαίνεται να ήταν αυξημένος σε σχέση με τα στάνταρ της χώρας.

Best of internet