Quantcast

LUBET: Ο Ιωαννής Τσιλιγγίρης σας πάει ταμείο για να να τα ξοδέψετε σε γυναίκες και ποτά

Επετειακός κουβάς αναμένεται και σήμερα

Ιωάννηc

25 Μαρτίου 2017

 

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλο τον ελληνισμό και στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Ευάγγελο Βενιζέλο. Ας ελπίσουμε οι εθνικές ομάδες να μας δώσουν φραγκάκια για να τα ξοδεύσουμε σε γυναίκες και ποτά, έτσι Γερουν; Αλλαγμένο κουπόνι από χθες στη Novibet, που κάνει την επιλογή παρολί πιο εύκολη, πάντα με μπόνους 100% για τους νέους πελάτες. Και φυσικά όλα τα ειδικά στοιχήματα για το Survivor, για να είμαστε επίκαιροι. Πάμε.

 

 

Ενδιαφέρον ματσάκι το μεσημέρι του Σαββάτου με την Ελλάδα U19 να αντιμετωπίζει την Φινλανδία U19. Μην ξεχνάμε ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε την φινλανδική σημαία σαν σήμερα πριν 196 χρόνια, κυρήσσοντας την έναρξη της ελληνικής επανάστασης. Στα αγωνιστικά, αρκετά καλύτερη η ελληνική ομάδα, θα προσπαθήσει να ρεφάρει την προχθεσινή τσαπού από τους Ουκρανούς και έχει ελπίδες να το πετύχει.

 

Ελλάδα U19 – Φινλανδία U19: over1,5 γκολ Ελλάδα, απόδοση 2,35

 

Ντερμπάκι στην Κολομβία μεταξύ Ουίλα και Ντεπόρτες Τολίμα. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα της Τολίμα με τους σημερινούς φιλοξενούμενους να νικάνε 2-0. Ρεβάνς σήμερα για την Ουίλα. Αυτά είναι ματσάκια, γιορτή του ποδοσφαίρου.

 

Ατλέτικο Ουίλα – Τολίμα: 1, απόδοση 2,4

 

 

Στην Ισπανία η πρώην ομάδα του Νίκου Καράμπελα έχει αποσπαστεί 10 βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας και έχει όλη την άνεση να ταξιδέψει στη Μαγιόρκα για να κάνει επιτέλους μια ήττα μετά από 2 μήνες, ευκαιρία είναι. Υπό πίεση ο τεχνικός της γηπεδούχου καθώς η ομάδα τρέχει ένα σερί 0-2-3, σήμερα θα σώσει την καρέκλα του.

 

Μαγιόρκα – Λεβάντε: 1, απόδοση 2,5

 

Στην Κόνφερενς της Αγγλίας, η Ντάγκεναμ προέρχεται από 2 ατυχή αποτελέσματα με Μπάροου και Όλντερσοτ, δύσκολα θα τριτώσει το κακό απέναντη στην φουκαριάρα την Γιορκ. Άσος.

 

Ντάγκενχαμ & Ρέντ – Γιορκ: 1, απόδοση 1,91

 

 

Στη Β’ Σκωτίας η Στερλιγκ Άλμπιον μετράει ένα σερί 5 νικών και όπως είναι φυσικό θα στηρίξω τη σημερινή της αντίπαλο Κλάιντ, που έχει 1 νίκη στα 15 πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα.

 

Κλάϊντ – Στέρλινγκ Άλμπιον: 1, απόδοση 1,96

 

Η Σουηδία του Μάρκους Μπεργκ, του Γιάκομπ Γιόχανσον και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υποδέχεται σήμερα για τα προκριματικά του Μουντιάλ την Λευκορωσία. Δεν έχει καλή αγωνιστική εικόνα μέχρι στιγμής η πατρίδα της Έλενας Παπαρίζου, δύσκολα θα βάλει πάνω από 1 γκολ απέναντι στην ποιοτική (χα χα χα) Λευκορωσία.

 

Σουηδία – Λευκορωσία: under1,5 γηπεδούχου, απόδοση 1,97

 

Αυτές ήταν οι 5 επιλογές μου για σήμερα που θα σας απομακρύνουν από τη φτώχεια και την εξαθλίωση. Καταναλώστε υπεύθυνα.

 

Best of internet