Quantcast

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να μπει σήμερα σε εποχή ΠΑΣΟΚ

Σήμερα υπογράφει λογικά ο προπονητής που του χάρισε το πρώτο διπλό στο Τσου Λου

Τσαγκ

23 Μαρτίου 2017

 

Στο λιμάνι της καρδιάς του επιστρέφει από ότι φαίνεται, μετά από 9 χρόνια, ο Τάκαρος ο Λεμονής. Ο  57χρονος πολυνίκης coach με την ομάδα του Πειραιά έχει κατακτήσει σε τέσσερις χρονιές που βρέθηκε στον πάγκο της, ισάριθμα πρωταθλήματα (2001, 2002, 2007, 2008) και ένα κύπελλο (2008). Η περίπτωση του Τάκη Λεμονή θεωρήθηκε ιδανική για να συσπειρώσει την ομάδα και να φτιάξει το κλίμα ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα και φυσικά στο κύπελλο. Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στον πάγκο των Πειραιωτών για τρίτη φορά. Η πρώτη του θητεία ήταν από το 2000 μέχρι το 2002 και η δεύτερη από το 2006 μέχρι το 2008.

 

 

Ο Ολυμπιακός αρχικά κινήθηκε για τον Γάλλο προπονητή Ρεμί Γκαρντ, άλλα η περίπτωση του στράβωσε γιατί ήταν διστακτικούς στο να αναλάβει τον Ολυμπιακό αυτή την περίοδο, όποτε επιλέχθηκε για 3η φορά, ο Τάκης Λεμονής, γιατί αυτόν ξέρουν αυτόν εμπιστεύονται στην ΠΑΕ.

 

 

Ο Τάκης Λεμονής έρχεται για να μείνει μέχρι το καλοκαίρι, άλλα άμα όλα του πάνε καλά, ποιος ξέρει; Μπορεί να τον δούμε στον πάγκο του θρύλου και την επόμενη σεζόν.

 

Best of internet