Quantcast

10 πράγματα που δεν πιάνει ο Λεάλι, εκτός από σουτ απελπισίας στο κέντρο του τέρματος

Κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Ιταλό πορτιέρε που κράτησε τη Μπεσίκτας ζωντανή στο κυνήγι του φετινού Europa League

Bobol Gordello

17 Μαρτίου 2017

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Γαύρου έλαβε τέλος εψές υπό τους ήχους συρτακίου στην Κωνσταντινούπολη, με τη Μπεσίκτας να σφραγίζει το εισιτήριο για τους 8 με το ευρύ 4-1, παρότι αγωνιζόμενη με 10 παίκτες για καμιά ώρα. Τα πυρά των γαύρων φίλων μας έπεσαν δικαίως πάνω στο Φράνκο Κοστάντσο Νικόλα Λεάλι, ο οποίος φέρει ακέραια ευθύνη σε 2 από τα 4 γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, έχοντας συμμετοχή και σε 1 ακόμα.

Οι Τούρκοι χοντρικά με έξι σουτάκια εντός εστίας βρήκαν τέσσερις φορές δίχτυα, με τον Ιταλό διάδοχο του Μπουφόν να ανακηρύσσεται πανάξια MVP της σειράς για τους γείτονες, μην πιάνοντας τίποτα. Επί τη ευκαιρία, λοιπόν, ας δούμε 10 πράγματα που δε θα πιανε ο Λεάλι, εκτός από σουτ στο κέντρο της εστίας από πρώην Ολλανδούς ποδοσφαιριστές:

Δεν πιάνει SOS θέματα σε διαγώνισμα τριμήνου

Μπαίνεις ταλιμπάν στην Ιστορία γενικής, γιατί εισαι της θετικής και δεν έχεις διαβάσει Χριστό. Ε, μη ρωτήσεις το Νίκολα για κάνα σοσάκι, παίξε με τις εμπνεύσεις σου.

Δεν πιάνει πεντάδα αριθμών στο ΚΙΝΟ

Είσαι παππούδι και μόλις έχεις σηκώσει σύνταξη από ΑΤΜ και πας καρφί να κάνεις τις πρώτες καταθέσεις στο προπατζίδικο του κυρ-Αρίστου. Βλέπεις Λεάλι πρώτο τραπέζι πίστα μπροστά στα νούμερα του ΚΙΝΟ. Ε, μη μπεις στον κόπο να ρωτήσεις τι ψυχανεμίστηκε, παίξε το 5-18-13-37-65 που σου ρθε.

Δεν πιάνει εξάδα Τσιλιγγίρη

Ξυπνάς μεσημέρι Σαββάτου, μπαίνεις Lubet, βλέπεις εξάδα Τσίλι και ορμάς προπατζίδικο για το εβδομαδιαίο σου ταμείο. Βλέπεις Νίκολα να καταθέτει τις επιλογές του, ρωτάς τι έπαιξε, σου λέει Τσίλι μονοκούκι. Άστο να πάει, παίξε κάνα ξυστό.

Δεν πιάνει θέση ξένου

Με την Ιταλική του υποκοότητα και καθότι, λοιπόν, βέρος Ευρωπαίος, δε σου βγάζει το μπλε σήμα Fgn στις επιλογές στο FM. Κάτι είναι και αυτό.

Δεν πιάνει σήμα στο μετρό

Δεν είναι κινητό με Wind να σπέρνει στα network challenges, δε φταίει ο άνθρωπος.

Δεν πιάνει θέση σε κινηματογράφο

Θες να πας πρεμιέρα γκράντε ταινίας της Marvel με το παρεόνι (μέσα σε αυτό και ο Λεάλι) και λες σε κάποιον να πάει να κρατήσει θέσεις γιατί θα αργήσεις στη δουλειά. Προσφέρεται ο Λεάλι. Γάμα το, τσακώσου με το αφεντικό και πήγαινε μισή ώρα νωρίτερα να σαι σίγουρος.

Δεν πιάνει τα λογοπαίγνια με τον Λουκ Στιλ

Το όνομά του δεν προσφέρεται για λογοπαίγνια όπως αυτό του συναδέλφου του στον Παναθηναϊκό, που επίσης μάγεψε φέτος με τις εμφανίσεις του στους ομίλους του Europa. Ακόμα και αυτά, όμως, τα εύκολα αστειάκια με τη Στίλ-η άλατος αδυνατεί να τα εννοήσει.

Δεν πιάνει φωτιά

Δεν είναι Samsung Galaxy νέας κοπής, μην τον σταυρώνετε άδικα τον άνθρωπο.

Δεν πιάνει τον πάπα απ’ τα αρχίδια

Είναι και ευγενικό παιδί, μετρημένο, δε θα σου πει “ΠΑΡΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΧΕΗΤΕΡ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΜΟΥΓΚΩΝΕ ΡΕ ΑΡΔΑΚΙ”. Όχι μάνες, παιδιά.

Δεν πιάνει Μελωδία

Δεν μπορεί το παληκάρι.

Best of internet