Quantcast

LUBET: Ο Ιωάννης Τσιλιγγίρης απαντάει στο δίπολο Μητσοτάκης – Τσιλιγγίρης για τον πιο αξιόπιστο κουβά

Απίστευτο ντεμπούτο στον κουβά έκανε μεσοβδόμαδα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ιωάννηc

12 Μαρτίου 2017

Πώς μου είστε; Λοιπόν πλούσιο το πρόγραμμα και σήμερα με το ντέρμπι των δικεφάλων να ξεχωρίζει και τη Novibet να προσφέρει freebet 10€ στους ήδη εγγεγραμμένους χρήστες. Για να μην χάσετε την επόμενη προσφορά γραφτείτε σήμερα και τσιμπήστε και 100% μπόνους εγγραφής. Για πάμε.

 

Β’ Δανίας, 21η αγωνιστική και μετά το θριαμβευτικό under της Fremad Amager την προηγούμενη εβδομάδα, έχω σταμπάρει το χ2 της μαχητικής Νάεστβεντ (4 ήττες στα τελευταία 5) στην έδρα της 2ης στη βαθμολογία Ροσκίλντε. Φοβερό σημείο.

Ροσκίλντε – Νάεστβεντ: Χ2 διπλή ευκαιρία, απόδοση 1,88

 

Στην Ουρουγουάη, η πρωτοπόρος Σέρρο ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν και μετράει ήδη 13 βαθμούς στις πρώτες 5 αγωνιστικές. Σημερινή της αντίπαλος η Χουβεντούντ Ντε Λας Πιέδρας που δεν έχει ακόμα πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα. Και θα το κάνει σήμερα. Μπορεί τον άσο η Γιούβε στο καυτό Estadio Parque Artigas (τί μαθαίνει κανείς στη Wikipedia για να δώσει μια αποτυχημένη πρόβλεψη).

Χουβεντουντ Ντε Λας Πιέδρας – Σέρο: 1, απόδοση 2,65

 

 

Στο Βέλγιο, η Γάνδη τον ψιλοήπιε από την Γκενκ στον βελγικο εμφύλιο του Europa League, χάνοντας με σκορ τάβλι (2-5) στην έδρα της. Θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια της και να νικήσει τη Μαλίν εντός έδρας για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ώστε να μπει στην πρώτη εξάδα κερδίζοντας μια θέση στα πλεϊ-οφ. Το ‘χει.

Γάνδη – Μαλίν: 1, απόδοση 1,65

 

Σ̶τ̶η̶ ̶Ν̶έ̶α̶ ̶Φ̶ι̶λ̶α̶δ̶έ̶λ̶φ̶ε̶ι̶α̶ στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ντέρμπι της εξυγίανσης. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και τη νικάει σε όλα τα εντός, ενώ στην Αθήνα τα αποτελέσματα μοιράζονται μεταξύ νίκης της ΑΕΚ και ισοπαλίας. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από άνετη νίκη με τον Ολυμπιακό, ενώ η μοναχοκόρη της προσφυγιάς παλεύει να φτάσει την Ξάνθη στη βαθμολογία και να μπει στα πλεϊοφ. Σκοράρουν και οι δύο.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: goal-goal, απόδοση 2,15

 

 

Τέλος, σπουδαίο ντέρμπι κορυφής στο μπάσκετ τη Δευτέρα μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Η Ένωση δεν κατάφερε να αποκλείσει και τη Μονακό μετά τη Γιουβέντους τελειώνοντας έτσι άδοξα τα όνειρα της για κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που στοίχισε και τη θέση του Γιούρι Ζντοβτς στον πάγκο. Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν την παρουσία τους στους 8 της Ευρωλίγκας και θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη στο ΟΑΚΑ νικώντας την ΑΕΚ και εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την 1η θέση στη regular season. Δεν στραβοπατάει η ΑΕΚ.

ΑΕΚ – ΟΣΦΠ: 1, απόδοση 3,6

 

Καλοφάγωτα.

 

Best of internet