Quantcast

ΣΟΚ στην ΕΠΟ: Τυφλό διαιτητή μας κατηγορούν οτι στείλαμε στο Champions League οι οπαδοί της Arsenal

Διεθνής αναγνώριση για την ελληνική διαιτησία

Τσαγκ

8 Μαρτίου 2017

Πάλι πεντάρα έφαγε η Άρσεναλ από την Μπαγερν, αυτή την φορά μέσα στο Λονδίνο. Βέβαια στον Αλσατό προπονητή των “κανονιών” άλλα και στους οπαδούς, από ο,τι φαίνεται , δεν έφταιγε η πελατιακή σχέση της ομάδος τους με τους Βαυαρούς, άλλα ένα Ελληνόπουλο.

Μάλιστα αγαπητοί μας φίλοι, για την δεύτερη πεντάρα της Άρσεναλ, μέσα στο σπίτι της της έφταιγε σύμφωνα με τις δηλώσεις του Βενγκέρ ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο δικός μας Τάσος Σιδηρόπουλος.

Η απόφαση του διαιτητή και του βοηθού για την αποβολή του Κοσιελνί ήταν σκανδαλώδης. Πέναλτι στον Λεβαντόφσκι δεν υπήρχε και επίσης, ήταν σε θέση οφσάιντ. Ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ 1-0, μάλιστα, δεν δίνεται πεντακάθαρο πέναλτι στον Γουόλκοτ! Η αποβολή του Κοσιελνί, απλά μας… σκότωσε.

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Όταν, σε τόσο σημαντικούς αγώνες, βλέπω μια τέτοια στάση, βγαίνω από τα ρούχα μου. Κρίμα για τον κόσμο, που πληρώνει πολλά λεφτά, να βλέπει τέτοιου είδους παιχνίδια. Πολλές από τις αποφάσεις του ρέφερι ήταν ακατανόητες. Οι παίκτες μου δεν με απογοήτευσαν, ο διαιτητής, όμως, ναι…

Δήλωσε ο Βενγκέρ χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για το 10-2, ρίχνοντας όλο το φταίξιμο στον πτωχό πλην τίμιο Έλληνα διαιτητή.

Ίδια συμπεριφορά ειχαν και οι οπαδοί των ¨κανονιών” που το μένος τους για τον Έλληνα διεθνή ρέφερι τους έκανε να αλλοιώσουν τα στοιχεία του Σιδηρόπουλου στην Wikipedia

Αναφέροντας τον σαν τον πρωτο τυφλό διαιτητή που διαιτήτευσε αγώνα του Champions League. Ποιοι; οι Άγγλοι, που όταν εμείς δίναμε πέναλτι έξω από την περιοχή αυτοί ανακάλυπταν το ποδόσφαιρο..

 

 

Best of internet