Quantcast

ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ: Στην Νέα Σμύρνη πανηγύρισαν χτες σα να πήραν το πρωτάθλημα(PHOTOS)

“Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές” Φώναζαν οι φανατικοί της θύρας 3

Τσαγκ

7 Μαρτίου 2017

Η “αρμάδα” του Βλάνταν Μιλόγεβιτς συνεχίζει και φέτος να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό, τον οποίο και κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στο Καραΐσκάκη, μετά από 36 (τριανταέξι χρόνια).

Λογικό είναι οι Πανθηρώνιοι να βρίσκονται σε οπαδικό παροξυσμό και να ετοιμάζονται ήδη για βουτιές στο συντριβάνι της πλατείας, όπως το ιστορικό για τους Νέο Σμυρνιώτες 1998.

Ο Πανιώνιος 7 αγωνιστικές πριν το τέλος  του πρωταθλήματος, έχει 45 βαθμούς και βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που έχει μαλιστα 3 συνεχόμενες ήττες και πολύ δύσκολο πρόγραμμα …  Σε κάποιο πιο κανονικό πρωτάθλημα, όλα θα ήταν πιθανά, στο δικό μας όμως, το να το πάρει πάλι ο ΟΣΦΠ δίνει απόδοση 1.10.

Για αυτό λοιπόν, 7.000 οπαδοί του Πανιωνίου βρέθηκαν δευτεριάτικα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στηρίζοντας την ομάδα τους στον αγώνα με την ΑΕΚ, και παρότι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1, παίχτες και οπαδοί πανηγύρισαν την φετινή πορεία της ομάδας, σαν να “σήκωσαν” το πρώτο τους πρωτάθλημα.

 

“Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές” Φώναζαν μετά την λήξη του παιχνιδιού, οι φανατικοί της θύρας 3 και γιατί όχι; Όταν η ομάδα της γειτονιάς σου με πενιχρό μπάτζετ,  καταφέρνει να είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα. με πλεονέκτημα και όπλο της την αίσθηση οικογενείας που βγάζουν στο γήπεδο οι παίχτες, το τεχνικό επιτελείο και οι οπαδοί της, είναι σαν να έχεις κερδίσει κάτι παραπάνω από ένα πρωτάθλημα.

Best of internet