Quantcast

LUBET: Ο Ιωάννης Τσιλιγγίρης σας πάει ταμείο για να μην ψωμολυσσάξετε σαν τους Μαχητές

Απίστευτοι κουβάδες για άλλο ένα Σαββατοκύριακο

Ιωάννηc

5 Μαρτίου 2017

 

Καλησπέρα μύστες, καλωσήρθατε στον πρώτο ανοιξιάτικο κουβά του 2017. Το ντέρμπι της Άνω Τούμπας, το οποίο μπορείτε να παίξετε στη Novibet, δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα αλλά όπως πάντα θα ασχοληθώ και με άλλα σημαντικά γεγονότα, όπως ματσάκια από πρωτάθλημα μπάσκετ Αγγλίας ή πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ιράν.

 

 

Στη μπασκετομάνα Αγγλία, οι Λόντον Λάιονς έχουν εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και δεν πρόκειται να κινδυνέψουν από την αδύναμη Λιντς. Άσος με μεγάλη διαφορά.
Λόντον Λάϊονς – Λίντς Φορς: 1 με χάντικαπ -16,5, απόδοση 1,87

Στην Δανία, η Βέντισελ υποδέχεται την Φρεντ Άμαγκερ για την 20η αγωνιστική. 6 συνεχόμενα over2,5 η γηπεδούχος, 5 στα 6 over2,5 η φιλοξενούμενη στα αντίστοιχα ματς. Ε, όταν αγωνίζεσαι σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο όπως η Β’ Δανίας, κάποια στιγμή θα κλατάρεις, δεν γίνεται να προσφέρεις συνέχεια θέαμα. Θα πάω με το under.

Βέντισελ – Φρεντ Άμαγκερ: under2,5, απόδοση 1,71

Στο Ιράν, δοκιμασία για την πρωτοπόρο Persepolis στην δύσκολη έδρα της Naft Tehran. Σφιχτό ματς με λίγα γκολ.

Νάφτ Τεχεράν – Περσέπολις: no-goal, απόδοση 1,7

 

 

Στην Τούμπα, ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ αναμετρώνται στην παραδοσιακή γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ κάνει έναν δυνατό δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός προέρχεται από 2 ήττες και ακολουθεί την Πέμπτη ευρωπαϊκό ματς με την Μπεσίκτας. Θα σκοράρουν αμφότεροι.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: goal-goal, απόδοση 2,04

 

 

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος που ελπίζει σε νίκη του ΠΑΟΚ για να μειώσει την απόσταση από την κορυφή υποδέχεται την ανεβασμένη ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ, στο προσφυγικό κλάσικο. Από της 17 Οκτωβρίου 2016 έχει να νικήσει εκτός έδρας η ΑΕΚ. Ματς που έγινε Δευτέρα (όπως το αυριανό) και η ΑΕΚ αντιμετώπισε τη Λάρισα που την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε τον Ολυμπιακό (όπως ο Πανιώνιος αύριο). Σύμπτωση; Θα δείξει.

Πανιώνιος – ΑΕΚ: 2, απόδοση 2,65

 

 

Τέλος, ακλόνητος ο άσος της Έκομαξ Κλουζ απέναντι στην Βιτορούλ Κονστάντζα για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Και συγχαρητήρια στην Κλουζ για τη νίκη.

Εκομάξ Κλουζ – Βιτορούλ Κονστάντζα: 1, απόδοση 2,2

Σε καλή μεριά ρε μάγκες.

 

Best of internet