Quantcast

Η δικέφαλη πίτσα ΠΑΟΚ είναι αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα της Θεσσαλονίκης (PHOTO)

Προφανώς θα τη βρείτε στα σουπερμάρκετ Μασούτης

LUBEN CREW

13 Ιανουαρίου 2017

monopolypaok

Οι εποχές ατυχών εμπνεύσεων όπως οι Μπύρα 13 (ούτε εμείς δε θα το γράφαμε αυτό) φαίνεται να έχουν περάσει ανεπιστρεπτοί αγαπητές φίλες και φίλοι. Ασταμάτητοι φαίνεται να είναι οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ στις ελληνικές ΠΑΕ, με αυτούς τους ΠΑΟΚ ειδικά να έχουν βγάλει πραγματικά αμέτρητα δικέφαλα προϊόντα.

2

3

Έτσι, μετά την άνωθεν εικονιζόμενη τοστιέρα που μπορεί να σας ψήσει δικέφαλα τοστ (αποτυπώνει πάνω τους το βαρύ σαν ιστορία σήμα του ΠΑΟΚ), ήρθε η ώρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει τη δική της κατεψυγμένη πίτσα από την εταιρία “Ιωνική Σφολιάτα” ! Τι πιο οπαδικό από το να τρως την πίτσα της ομάδας σου,, η οποία μάλιστα είναι και σπέσιαλ;

4 (1)

Το μεγαλείο δε σταματάει σε αυτό. Για να δέσει το οπαδικό γλυκό (ή αλμυρό ακαλόε), ο τόπος που θα κυκλοφορήσει σύντομα είναι ο πλέον ταιριαστός. Καλά μαντέψατε, τα σουπερμάρκετ με τους πιο σκληροπυρηνικούς οπαδούς οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε αμέτρητα σκηνικά βίας και ανομίας την προηγούμενη χρονιά, τα σουπερμάρκετ Μασούτης.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι το σύνθημα που θα δονήσει τα γήπεδα το επόμενο διάστημα (από τη μεριά του ΠΑΟΚ, των αντιπάλων του ή και όλων μαζί):

“ΠΙΤΣΑ ΠΑΛΙ ΠΙΤΣΑ ΠΑΛΙ, ΟΕ, ΟΕ”

Best of internet