Quantcast

Παίξε LoL για την Πανάθα: Tμήμα eSports ξεκινάει ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος

Οι κακιασμένοι ήδη λένε ότι τουλάχιστον εκεί μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα

LUBEN CREW

29 Δεκεμβρίου 2016

esportsig2

Μετά από γνωστές ομάδες όπως η Παρί Σεντ Ζερμαίν, η Σάλκε και η Βαλένθια, και ο Παναθηναϊκός Α.Ο., έχοντας ανοιχτά τα μάτια πάντα στο μέλλον κάνει μια ομολογουμένως πρωτοπόρα κίνηση, ξεκινώντας τμήμα e-sports εντός του ιστορικού συλλόγου. Ναι αγαπητοί φίλοι, αν θέλατε να παίξετε LoL για την Πανάθα σε παγκόσμια πρωταθλήματα, τώρα μπορείτε, μαζί με τα εξίσου γνωστά Starcraft, Dota2, Counter-Strike και FIFA και NBA2K.

 

Η αλήθεια είναι πως όποιος κορόιδευε τους κορεάτες/γιαπωνέζους πριν λίγα χρόνια τώρα πλέον κοιτάει 15χρονους ρώσους να βγάζουν εκατομμύρια παίζοντας LoL στο γήπεδο των Lakers, οπότε η κίνηση έχει κάμποση λογική. Έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι από το 2000 που ξεκίνησαν τα πρώτα τουρνουά και οι εποχές μάλλον χωράνε και τους έλληνες gamers.

25bits-league1-tmagarticle

Ήδη πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα το πρώτο μεγάλο πρωτάθλημα (ΤΗΕ LEAGUE) που είχε χιλιάδες θεατές στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Με λίγα λόγια, ο πιτσιρικάς που καίγεται στο νετκαφέ μπορεί να ονειρεύεται συμβόλαια χιλιάδων ευρώ και στη χώρα του πια.

Η δήλωση του πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Δημήτρη Μπαλτάκου στην επίσημη ιστοσελίδα του Ομίλου για τα σχετικά έχει ως εξής:

 

 

“Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., πραγματοποιεί μία πρωτοποριακή κίνηση που αναμένεται να προσδώσει στο Σύλλογο σημαντικά οφέλη και παράλληλα, μέσω αυτής της καινοτομίας, απευθυνόμαστε σε Έλληνες παίκτες που ήδη διακρίνονται στο εξωτερικό και πλέον τους δίνουμε έξτρα κίνητρο και οργανωτικό πλαίσιο ως προς την ενασχόλησή τους με τα eSports.

Ο ανταγωνισμός σε ένα ψηφιακό περιβάλλον και ο συνδυασμός ταχύτητας, ακρίβειας, στρατηγικής σκέψης, ομαδικότητας κ.α. αποδεικνύεται εξαιρετικά ελκυστικός και αποτελεί επιλογή από ευρύ κοινό ως ψυχαγωγία (θεατές) αλλά και καριέρα (παίκτες). Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. όπως και άλλοι κορυφαίοι σύλλογοι παγκοσμίως, εναρμονίζεται στα δεδομένα της εποχής, πάντα με γνώμονα την εξέλιξη και την πρόοδο”

Φυσικά, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες ο Παναθηναϊκός απλά προσπαθεί να βρει κάποιο άθλημα για να πάρει εκεί πρωτάθλημα.

Best of internet