Quantcast
MISC

#athens_takeover: Ajit & Tsourkoko

2 ανερχόμενοι dj’s έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω στο lubenfest


LUBEN CREW · 18 Ιουλίου 2013

 
 

Τετάρτη βράδυ. Βρισκόμαστε στο φτωχικό του Τσουρκόκο τίγκα ξυδιασμένοι και αφού γιορτάσαμε τα γενέθλια του, έπρεπε να γράψουμε αυτό το γαμημένο ποστ όχι τίποτε άλλο αλλά το Σάββατο είναι το πάρτυ. Ο Ajit, απ’ όλα τα αλκοολούχα αυτού του πλανήτη, προτίμησε να μεθύσει με μαλιμπού ανανά. Ασυγχώρητη επιλογή

Η αλήθεια είναι ότι δεν τους πολυγουστάρουμε αλλά τους κάνουμε την χάρη επειδή είναι φίλοι μας. Ο Τσουρκόκο ήταν ο μόνος που είχε αμάξι και κουβαλούσε σαν είλωτας τα ποτά και τα ηχεία για τα πάρτυ και ήταν αυτός που είχε το τηλέφωνο για τον πάγο. Πάντα του κάναμε την χάρη να παίζει στα πάρτυ για να έχουμε κάποιον που να κάνει warm up τζάμπα. Ο Ajit, που νομίζει ότι το τελευταίο του ψευδώνυμο είναι ωραίο, μιξάρει αυστηρά hip hop και δεν βάζει κρασί στο νερό του (τι περιμένεις από ένα τύπο που μεθάει με μαλιμπού ανανά).

Ο άλλος ο Τσουρκόκο- πως- τον- λένε έχει την τάση να τα μπερδεύει όλα. Από ηλεκρονική abstact, future funk, hip hop, experimental, psychedelic, skweee, wonky, 8-bit, dubstep και όλα τα είδη μουσικής που τελειώνουν σε step μέχρι μπρίκια, λουκουμάδες και βατραχοπέδιλα με μονή σταθερή συνιστώσα το BEAT.

Τελοσπάντων το Σάββατο ξέρουμε ότι θα μας δείξουν «πως γίνεται» . Την αρχή θα κάνει ο Αjit με ta βινύλιά του. Την συνέχεια θα αναλάβει ο Τσουρκόκο με ένα μοναδικό set που σίγουρα δε θα σας αφήσει αδιάφορους.
Στο ίντερνετ έχουν το data τους με τραγούδια που γουστάρουν και μίξεις τους στο blog opostoakous

 
 

– Πως;
Opostoakous
– Τι όπως το ακούω;
Opostoakous λέγεται το blog
– Και πως γράφεται;
Οpostoakous τι δε καταλαβαίνεις;

 
 

Σε περίπτωση που ακόμα δεν, ακούστε τα εκτροχιαστικά τους mix που έχουν δημοσιευτεί σε γνωστούς ιντερνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς

 
 

Ajit

 

Radio.stoperithorio.org / Mar 19th 2013 by Ajit8r on Mixcloud

 
 

Tsourkoko

 

Tsourkoko – Path 2 Paranoise guest mix by Paranoiseradio on Mixcloud

 
 

Best of internet