Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Burger Guide

To FOOD Str είναι το αγαπημένο μας μπεργκεράδικο στο κέντρο

Kαι αν φας, λογικά θα γίνει και το δικό σου


LUBEN CREW · 23 Ιουλίου 2016

Για το FOOD Str, το αγαπημένο μας μπεργκεράδικο στην περιοχή του κέντρου, τα έχουμε ξαναπεί εδώ. Ο λόγος που το αγαπάμε τόσο είναι επειδή έχει ΠΟΛΥ. ΚΑΛΟ. ΜΠΕΡΓΚΕΡ σε τρομερά χαμηλή τιμή δεδομένης της ποιότητάς του. Θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τον πολυφορεμένο όρο “value for money”, αλλά δε θα το κάνουμε, γιατί στην ουσία χρησιμοποιείται για κάτι που είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του, αλλά στην περίπτωση του FOOD Str το φαγητό είναι γαμάτο κι απλά τυχαίνει να είναι και πολύ φτηνό. Αυτά καλό είναι να γίνονται γενικά και μια δοκιμή αρκεί για να σας πείσει.

_ABL8929

_ABL8939

_ABL8962_ABL8953

_ABL8910

_ABL8919

Το λοιπόν, επισκεφτήκαμε το FOOD Str πρόσφατα και δοκιμάσαμε μερικές νέες προσθήκες του καταλόγου του. Για να φεύγει από τη μέση, σας λέμε από τώρα ότι ήταν όλα εξαιρετικά και σας περιμένουν να τα τιμήσετε μετά από κάποια βραδινή σας έξοδο στα bar της περιοχής ή όποτε θέλετε στην τελική – ελεύθεροι άνθρωποι είστε.

Ακολουθούν οι περιγραφές των πιάτων, κομπλέ με φωτογραφίες οριακά πορνογραφικού περιεχομένου.

_ABL8859

Bacon Cheese, το κλασικόν. Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπέικον, τσένταρ, κρεμμύδι, μαγιονέζα, BBQ sause. Απλά και όμορφα πράγματα.

_ABL8885

Δύο Veggie Burgers για όταν αισθάνεσαι λίγο πιο φιλικά προσκείμενος απέναντι στις αγελαδίτσες: Veggie Burger 1 με τρία είδη μανιταριών (Portobello, λευκά agaricus, πλευρώτους), flakes παρμεζάνας, μαρούλι iceberg και μαγιονέζα και Veggie Burger 2 με πράσινο φασολάκι, πιπεριά Φλωρίνης, καρέ φρέσκιας τομάτας, μαρούλι iceberg, κρεμμύδι και μαγιονέζα.

_ABL8862

Αν βλέποντας το Veggie 2 σκέφτηκες «ωραίο φαίνεται αυτό, αλλά το θέλει το κρεατάκι του ρε γαμώτο», η ευχή σου έχει ήδη πραγματοποιηθεί και λέγεται Country Burger (με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, πιπεριά Φλωρίνης, πράσινο φασολάκι, καρέ φρέσκιας ντομάτας και μαγιονέζα).

_ABL8889

To Booze Κiller Dog το φάγαμε νηφάλιοι αλλά έχουμε αρκετά καλή επαφή με το σπορ ώστε να καταλάβουμε ότι σίγουρα στέκεται στο ύψος του ονόματός του (έχει χοιρινό λουκάνικο, μπέικον, κύβους πατάτας, σπιτική sauce τομάτας, γλυκό μπούκοβο και μουστάρδα). Παρεμπιπτόντως, ό,τι πρέπει για στρώσιμο στομαχιού και γαμάτη γενικότερα είναι και η Hangover Soup αλλά εντάξει, δεν είμαστε τόσο ψυχανώμαλοι ώστε να σου προτείνουμε να τη δοκιμάσεις ενώ έξω έχει 70 βαθμούς Κελσίου. Να το θυμάσαι για το χειμώνα ξέρω’γω.

Να πούμε κάπου εδώ ότι το κατάστημα κάνει και delivery στην περιοχή του κέντρου όπως επίσης κι ότι ένα ειδικό FOOD Str. μενού μπορείς να απολαύσεις  καθημερινά από τις 14:00 ως τις 21:00 στο γνωστό και αγαπημένο The Dude Bar  (το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο FOOD Str. κι από πολλές απόψεις αποτελεί αδερφάκι του).

Αυτά για το Φουντ Στριτ, και μπον απετίτ.

_ABL8931

FOOD Str
Καλαμιώτου 14, Aθήνα

Τηλ: 210-3211003
Facebook: FOOD Str


Best of internet