Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Χοντρό Αλάτι: Όταν παραγγέλνουν το σουβλάκι σου απ’το εξωτερικό, ξέρεις ότι κάτι κάνεις πολύ καλά

Η γευστική συνήθεια που έγινε λατρεία στην Ελληνορώσων (και τις γύρω περιοχές).


LUBEN CREW · 13 Φεβρουαρίου 2016

Το αλάτι λένε δίνει τη γεύση στο φαγητό, πόσο μάλλον το χοντρό αλάτι.
Τώρα αν το χοντρό αλάτι σχετίζεται με το εθνικό γρήγορο φαγητό τότε ακόμα καλύτερα. Από το καλοκαίρι του 2012, το σουβλάκι στην περιοχή του Ελληνορώσων / Ν. Ψυχικού και γύρω, έγινε συνώνυμο με το “Χοντρό Αλάτι”.

xoal03

Το μαγαζί με τη γεμάτη αυλή κάθε βράδυ, απέδειξε ότι αν το αγαπάς το φαγητό, τότε το προσφέρεις στην καλύτερη του εκδοχή. Η αποδοχή του κόσμου ήταν άμεση και μέσα σε ένα χρόνο το “Χοντρό Αλάτι” χρειάστηκε να μεγαλώσει για να δεχτεί όλους τους φίλους του. Τώρα κάποια βράδια μπορεί και να περιμένεις λίγο γιατί οι φίλοι του είναι πολλοί (τόσο πολλοί που για 3 συνεχόμενες χρονιές του έδωσαν την ψήφο τους και το πρότειναν μέσω του Athensbook). Όταν θα πας, θα δεις τα μηχανάκια του delivery που πάνε και έρχονται ασταμάτητα καλύπτοντας τις γύρω περιοχές (αλλά και πιο απομακρυσμένες) και θα καταλάβεις τι εννοούμε.

xoal02

xoal04
Φήμες ήθελαν κάποιους πελάτες να στέλνουν τα -εξαιρετικής ποιότητας- σουβλάκια από το “Χοντρό αλάτι” στο εξωτερικό, για να δώσουν λίγη γεύση στη ζωή της ξενιτεμένης νεολαίας, μέχρι που έσκασε η φωτογραφία με το “delivery” να έχει φτάσει στο Άμστερνταμ και οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Άντε με το καλό και στην Αμερική.

Τα πειστήρια

Τα πειστήρια

Και δεν είναι μόνο το σουβλάκι που θα σε κάνει να θέλεις να πας ξανά και ξανά. Μέσα στο μενού, που σίγουρα θα ικανοποιήσει την όρεξη σου, θα βρεις δροσερές σαλάτες, φανταστικό γύρο και πολλά άλλα, πάντα στην καλύτερη ποιότητα και την καλύτερη γεύση που μόνο το “Χοντρό Αλάτι” δίνει στο φαγητό.

 

Χοντρό Αλάτι
Πηνελόπης Δέλτα 18 & Γ. Βλάχου 50, Ν. Ψυχικό
Τηλ: 210-671113,  210-6711132
Site: www.xontroalati.gr
Facebook: Xoντρό Αλάτι

 

Best of internet