Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Θα σου κάνω μακαρόνια: Mας έψησε το όνομα, ξαναπήγαμε για το φαγητό.

Ένα μικρό μακαρονάδικο, σερβίρει ελληνικές και ιταλικές γεύσεις σε μια απ’τις ομορφότερες γειτονιές της Αθήνας.


LUBEN CREW · 5 Φεβρουαρίου 2016

Παράπονο δεν έχουμε: Aν ψάχνεις κάποιο μέρος για να φας φτηνό πλην καλό φαγητό, η Αθήνα είναι γεμάτη (αν αυτό που θες είναι πίτσα, burger ή σουβλάκι). H αλήθεια όμως είναι ότι ως Luben, είμαστε μακαρονάδες (τι να κάνουμε;) και μας έλειπε ένα σωστό μακαρονάδικο.

Ε λοιπόν, πρόσφατα ανακαλύψαμε ένα τέτοιο μέρος και μάλιστα έχει το καλύτερο όνομα που θα μπορούσε να έχει, το όνομα που αν ήταν στη δικαιοδοσία μας, θα του δίναμε κι εμείς: Θα σου κάνω μακαρόνια (αν χρειάζεται να σου εξηγήσουμε που αναφέρεται, ίσως δε βρίσκεσαι στο σωστό site).

thasoukanomakaronia13

thasoukanomakarionia8 - Αντιγραφή

thasoukanomakarionia12
Το Θα σου κάνω μακαρόνια βρίσκεται στην περιοχή της Ακρόπολης, απέναντι απ’το μουσείο για την ακρίβεια. Πρόσφατα ένας Luben συντάκτης το ανακάλυψε τυχαία σε μια αναζήτηση φαγητού μετά από ποτά στην περιοχή και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι το φαγητό που προσφέρει στέκεται αντάξιο του επικού του ονόματος.

thasoukanomakaronia 14

Η κουζίνα του χαρακτηρίζεται από μεσογειακές γεύσεις με έντονο -προφανώς- το ελληνικό και το ιταλικό στοιχείο. Μπορείς να διαλέξεις από μια μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών και να τα συνδυάσεις με τη σάλτσα που προτιμάς. Για τους πιο γκουρμέ τύπους υπάρχουν και φρέσκα ζυμαρικά, ενώ αν προσέχεις τη διατροφή σου μπορείς να πάρεις ζυμαρικά ολικής άλεσης ή ακόμα και ζυμαρικά χωρίς γλουτένη. Το μενού συμπληρώνουν 10 δροσερές σαλάτες με φρέσκα προϊόντα.

thasoukanomakarionia4

thasoukanomakarionia3

thasoukanomakaronia17

thasoukanomakarionia5

thasoukanomakarionia10

Mην παραλείψεις να δοκιμάσεις ένα απ’τα ελληνικά κρασιά τους τα σπιτικά γλυκά τους. Για τους μακαρονάδες μικρότερης ηλικίας, παίζουν και Παιδικά Μενού με δωράκια-έκπληξη. Ο χώρος είναι Luben approved μέσα και έξω αλλά υπάρχει και η δυνατότητα take away και delivery στις γειτονικές περιοχές.

thasoukanomakarionia9 DSC_0371 thasoukanomakarionia6

Θα σου κάνω μακαρόνια
Λεμπέση 1, Ακρόπολη
Ώρες λειτουργίας: 11 π.μ. μέχρι αργά το βράδι
Τηλ: 210-9222033
Facebook: Θα σου κάνω μακαρόνια / Tha sou kano makaronia

thasoukanomakarionia2

Best of internet