Quantcast
ADVERTORIALS

Βάλαμε την φάτσα του Κώστα Σόμμερ στο BADOO και δεν θα πιστέψετε τι έγινε μετά

Με τη νέα υπηρεσία του BADOO “Σωσίες” μπορείς να κάνεις κατάσταση με σωσίες του αγαπημένου σου σελέμπριτι


Μαρίτα Αλημίση · 30 Σεπτεμβρίου 2017
Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχα τόσο ελεύθερο χρόνο που σκέφτηκα να δώσω επιτέλους λίγη σημασία στην ερωτική μου ζωή. Χρησιμοποίησα, λοιπόν, την νέα υπηρεσία “Σωσίες” της εφαρμογής γνωριμιών BΑDOO για την οποία έχει γίνει πολύ ντόρος τελευταία. Αφού έκανα εύκολα sign in, ξεκίνησα το ψάξιμο.

Πρώτος στη λίστα μου, ο (s)ex symbol και νυν επιβήτορας Κώστα Σόμμερ. Πέρασα την πιο τούμπανη φωτογραφία του και αυτά είναι τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η δεύτερη επιλογή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον stunning Σταν. Όλως περιέργως στα αποτελέσματα δεν έβγαλε τον Μichael Jackson και μάλιστα οι σωσίες που εμφανίστηκαν έφερναν όντως στο εγχώριο ποπ-άιντολ. Τσέκαρα στα στοιχεία κατοικίας τους αν γεννήθηκαν μέσα στην αλητεία για να είμαι σίγουρη.

Οι επιλογές των διάσημων που μπορούσα να βάλω ήταν στ’ αλήθεια άπειρες. Συνέχισα με το καλτ είδωλό μου Διονύση Σχοινά. 


Όπως και με την Ελένη Φιλίνη. Τελικά, υπήρχαν αρκετές σωσίες της. Ίσως πρέπει να της το ‘πούμε μήπως θέλει να κάτσει λίγο σπίτι της να ξεκουραστεί..

Στη συνέχεια, έβαλα τον Κωστή Μαραβέγια για να βρω κάποιον να του μοιάζει. Ευτυχώς, δεν βρήκα.

Αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου. Ναι, η κοπέλα πάνω δεξιά είναι.


Τέλος, έψαξα για τον υπερμέγιστο Kurt Cobain. Πάντα πίστευα ότι βρίσκεσαι κάπου ζωντανός, φιλαράκι.

Όσο εγώ αναζητούσα το άλλο μου μισό, 12 χρήστες της εφαρμογής μου είχαν ήδη κάνει ντού από ΒΑDOO ενώ οι μισοί εξ αυτών μου έστειλαν και προσωπικό μήνυμα. Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πως δεν μπορούσε κανείς να μου μιλήσει πάνω από δύο συνεχόμενες φορές αν δεν του απαντήσω κι εγώ.

Και μεταξύ μας, BADOO, σ’ευχαριστώ γι αυτό. Δεν είναι μικρό πράγμα στην μεγαλύτερη εφαρμογή γνωριμιών παγκοσμίως να μην μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να σου γράψει:
«Geia sou kokla»
«Dn mou milas?»
«κανε με αδδ»
«ειμαι πλοκ»
«mi fobasai»
«ti kaneiw?»
«pes mo»
«e;isai moni?»

Η νέα υπηρεσία του BADOO“Σωσίες” μέσω μιας καινούργιας τεχνολογίας αναγνώρισης χαρακτηριστικών σου δίνει την δυνατότητα να ψάξεις και γιατί όχι να κάνεις κατάσταση με σωσίες των αγαπημένων σου διάσημων. Αρκεί απλά να βάλεις στην αναζήτηση την φωτογραφία τους ή να επιλέξεις κάποια από τις προτεινόμενες που διαθέτει η ίδια η  εφαρμογή. Αν τώρα είσαι καθημερινός άνθρωπος και δεν θέλεις μεγαλεία, βάλε απλώς μια φωτογραφία του /της πρώην σου. Ξεκάθαρα καλύτερο από το stalking και απ’ ότι μας είπαν κάτι φίλοι μας απ’ το χωριό, δουλεύει.

 

Best of internet