Quantcast
ADVERTORIALS

5 τρόποι για να κάνεις αποτοξίνωση από τα ντελιβεράδικα

Ήρθε η ώρα να τα σπάσεις με τον ντελιβερά


Ελευθέριος Γώγος · 26 Σεπτεμβρίου 2017
Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Ναι ήρθε η ώρα. Πρέπει να αποτοξινωθείς από τα ντελιβεράδικα. Τι γιατί;
Τα επίπεδα χοληστερίνης σου είναι πολύ κοντά σε αυτά του παππού σου. Τα χρέη σου έχουν πάει στο Θεό και έχεις φτάσει στο σημείο να περιμένεις εσύ πουρμπουάρ από τον ντελιβερά.

Οπότε ναι, πρέπει να κόψεις τα ντελιβεράδικα και σαν κυνηγός στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας πρέπει να παλέψεις να βρεις αλλιώς την τροφή σου. Ακολουθούν 5 tips ώστε να κόψεις το φαΐ απέξω και να γίνεις super fit

Πιάσε δουλειά σε σουβλατζίδικο

Πρώτον θα έχεις μονίμως λεφτά στην τσέπη και δεύτερον θα έχεις μονίμως πρόσβαση σε φαΐ. Το πιτόγυρο είναι ούτως ή άλλως ο καλύτερός σου φίλος. Και σαν τυλιχτής θα έρθετε ακόμη πιο κοντά. Σκέψου και την περίπτωση του να δουλέψεις σαν ντελιβεράς μιας και συναναστρέφεσαι συνεχώς με αυτούς.

 

Αναθέρμανε τις σχέσεις με την γιαγιά σου

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Απλά πάρτη τηλέφωνο και πες της «γιαγιά πεινάω». Σε χρόνο dt η αγαπημένη σου γιαγιά, θύμα κατοχικού συνδρόμου θα έχει ετοιμάσει ολόκληρο γεύμα που ταΐζει ολόκληρη οικογένεια δύο φορές. Προσοχή όμως πάρε την γιαγιά σου και όχι την μάνα σου. Γιατί η γιαγιά σου δε θα σε ρωτήσει πότε θα αποκατασταθείς, δε θα σε ρωτήσει πότε θα πάρεις πτυχίο, δε θα σε πρήξει για την άσωτη ζωή που κάνεις.

Πάρε Knorr Snack Pots

Γιατί δεν κοστίζουν, γιατί είναι έτοιμα σε 5 λεπτά, γιατί είναι χορταστικά, γιατί βολεύουν πολύ για να τα φας στην δουλειά σου, γιατί μπορείς να το παίξεις σεφ και να υπερηφανεύεσαι ότι η σπεσιαλιτέ σου είναι η BOLOGNESE ( ή η CARBONARA, ή η NAPOLITANA ή το CURRY ή όλα τα Knorr Snack Pots τέλος πάντων).

 

Κάνε περιοριστικά μέτρα στον ντελιβερά.

Βασικά σε όλους τους ντελιβεράδες. Κάνε περιοριστικά μέτρα και στους κοιλιόδουλους φίλους σου. Γιατί θα είσαι σε αποτοξίνωση και θα μπεις στον πειρασμό πολλές φορές να παραγγείλεις. Καιρός ήτανε, έχετε παραγνωριστεί τόσες φορές που σε βλέπουν κάθε βράδυ.

 

Γίνε Food Youtuber για να σε ταΐζει ο κόσμος του internet

Άρχισε να κάνεις κι εσύ βιντεάκια με το να τρως στο youtube  ώστε να φτάσεις στο σημείο να σε “ταΐζει” με τα views του ο κλασικός βαριεστημένος χρήστης του κυβερνοχώρου επειδή δεν έχει κάτι πιο ενδιαφέρον να κάνει εκείνη την στιγμή που βλέπει το δικό σου βίντεο.  Τι καλύτερο εξάλλου από το να βγάζεις μεροκάματο τρώγοντας κάθε μέρα ωραία πραγματάκια.

 

Θυμήσου πάντα ότι το να κάνεις ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα όπως το να κόψεις τα ντελιβεράδικα, θέλει θυσίες. Οπότε κάνε τη πιο σοφή επιλογή με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Best of internet