Quantcast
ADVERTORIALS

Μεταγραφή Αεροδρομίου: Η Βίκος Cola υπογράφει το νέο αστέρι του Youtube, Στέλιο

Αποκλειστική χορηγία του κορυφαίου εγχώριου brand αναψυκτικών στον ανερχόμενο μουσικό


12 Ιουνίου 2017

 

 

Η Βίκος Cola, το αναψυκτικό γνωστό για τη δίψα του για μουσική, ανακοίνωσε την Πέμπτη 8 Ιουνίου σε συνέντευξη τύπου την αποκλειστική χορηγία της στον Στέλιο, το μουσικό που κατάφερε με το ταλέντο και το χιούμορ του να κατακτήσει το ελληνικό μουσικό κοινό μόλις μέσα σε ένα μήνα, έχοντας πάνω από 1,5 εκατομμύριο views και δεκάδες χιλιάδες followers.  

 

Ο Στέλιος, ένας νέος πολυτάλαντος μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης και στιχουργός, κόπηκε πρόσφατα από τις auditions talent show με τον ισχυρισμό ότι «δεν είναι άνθρωπος»! Συγκινημένη από την ιστορία του Στέλιου, η Βίκος Cola, που είναι σταθερά στο πλευρό όσων έχουν «δίψα για μουσική», αναγνώρισε άμεσα την αξία, το ταλέντο και τη δίψα του Στέλιου για μουσική και υπέγραψε πρώτη τον καλλιτέχνη, προσφέροντάς του αποκλειστική χορηγία.

 

 

Ταυτόχρονα, η Βίκος Cola, σε μία άκρως συμβολική κίνηση, απέσυρε άμεσα όλα της τα διαφημιστικά σποτ από το air time του συγκεκριμένου διαγωνισμού ταλέντων και χάρισε όλο της τον διαφημιστικό χρόνο στον Στέλιο, για να τον βοηθήσει στην προσπάθειά του να προωθήσει σωστά τη δουλειά του και να ακουστούν τα τραγούδια του στο ευρύ κοινό.

 

 

Ποιος είναι ο Στέλιος

Ο πολυδιάστατος τραγουδοποιός, που εμφανίστηκε ξαφνικά στον κόσμο του Youtube πριν λίγες εβδομάδες, έγινε viral με το πρώτο προσωπικό του τραγούδι, την «Τριχωτούλα», αλλά και διασκευές όπως το «Μήλο μου κόκκινο» και το «Rising Sun». Ο Στέλιος έχει ήδη ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο σε συνολικές προβολές μέσα σε ένα μήνα κι έχει κάνει πολλούς να μιλάνε για το μουσικό φαινόμενο της χρονιάς. Τα τραγούδια και οι δημιουργίες του Στέλιου έχουν αναρτηθεί στο μουσικό του κανάλι στο Youtube, Stelios Official, και την προσωπική του σελίδα στο Facebook Stelios Fanpage, κι έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και θερμά σχόλια από δεκάδες χιλιάδες followers του,

που δεν σταμάτησαν να τον προτρέπουν να συμμετάσχει σε talent show.

 

 

Γιατί τον έκοψαν από talent show;

Ο Στέλιος, ενθουσιασμένος από την αποδοχή και την αγάπη που του έδειξε το ελληνικό κοινό, βρήκε το θάρρος να δηλώσει συμμετοχή στις auditions ενός talent show. Ωστόσο εκεί συνέβη το πρωτοφανές: τον έκοψαν πριν καν προλάβει να τραγουδήσει, γιατί όπως του είπαν… δεν είναι άνθρωπος!

Ο Στέλιος που γράφει, συνθέτει, ενορχηστρώνει, διασκευάζει, τραγουδάει όλα τα είδη μουσικής, ένας… «άνθρωπος-ορχήστρα», κόπηκε από την auditions επειδή δεν είναι άνθρωπος, ενώ -ποιος ξέρει- μέχρι που θα έφτανε εφόσον τελικά συμμετείχε στον διαγωνισμό, με τέτοια χροιά.

 

Την ιστορία του μάλιστα αυτή, ίσως δεν την μάθαινε ποτέ κανείς, εάν ο ίδιος δεν αποφάσιζε να εκφράσει δημόσια το παράπονό του για την απόρριψή του από τις auditions. Μάζεψε όλες του τις οικονομίες, αγόρασε μόνος του διαφημιστικό χρόνο στην τηλεόραση, βγήκε στον αέρα την ώρα του show και είπε την ιστορία του σε όλη την Ελλάδα.

Από εκεί μάλιστα τον εντόπισαν και οι άνθρωποι της Βίκος Cola, όπου αναγνώρισαν άμεσα στο πρόσωπο του τη δίψα του για μουσική και αποφάσισαν να του προσφέρουν αποκλειστική χορηγία δίνοντάς του την ευκαιρία να κυνηγήσει το μουσικό του όνειρο.

Ανακαλύψτε όλα τα βίντεο του Στέλιου εδώ: https://www.youtube.com/steliosofficial

βρείτε τον στο Facebook εδώ: www.facebook.com/steliosfanpage/

ή ακολουθήστε τον στο twitter εδώ: https://www.twitter.com/stelios_music

 

Best of internet