Quantcast
ADVERTORIALS

Séance: Kαλέσαμε το πνεύμα μιας νεκρής κοπέλας στο Περιστέρι και μάλλον ήρθε να πει ένα γεια

Eίσαι έτοιμος να πιστέψεις στο μεταφυσικό;


Διονύσης Παππάς · 18 Σεπτεμβρίου 2017

Πόσοι από εσάς γνωρίζετε τι εστί “Séance”; Eπειδή υποψιαζόμαστε ότι είστε πολύ λίγοι, ας σας κάνουμε μια μικρή εισαγωγή: Πρόκειται για μια μυστικιστική πρακτική μέσα από την οποία κάνεις επίκληση του πνεύματος κάποιου ατόμου που δε βρίσκεται πια στη ζωή, με τη χρήση του (γνωστού από ουκ ολίγες ταινίες του Hollywood) ouija board και διάφορων άλλων ειδικών αντικειμένων.

Séance | Teaser

Posted by Seance on Donnerstag, 22. Dezember 2016

 

Το λοιπόν, υπάρχει ένα άκρως ψαρωτικό μέρος στο Περιστέρι, στο οποίο υπό την καθοδήγηση ειδικών, μπορείς να καλέσεις και εσύ το πνεύμα μιας κοπέλας που έχει αφήσει το μάταιο τούτο κόσμο εδώ και πολλά-πολλά χρόνια (δε θα σας κάνουμε spoiler για την ιστορία της – θα πούμε μόνο ότι πήγε από έγκλημα πάθους με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το πνεύμα της και το κατά πόσο έχει βρει την ησυχία του). Ε, και επειδή αυτό ακούγεται γαμάτο, προφανώς πήγαμε και το δοκιμάσαμε και ήταν όσο ατμοσφαιρικό και χεσιματικό ελπίζαμε.

Πάρτε και το ρεπορτάζ μας για να μπείτε στο κλίμα:

Αν δεν έγινε αντιληπτό από το βίντεο, το ξαναλέμε κι εδώ: Μυστήρια πράγματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια αυτής της séance. Αν είστε “τυχεροί”, μπορεί να συμβούν και σε εσάς. Καλή τύχη λοιπόν, και έχετε και κάνα σταυρουδάκι μαζί σας καλού κακού

 

 

Και για τους μερακλήδες που έχουν πάει ήδη και θέλουν να απολαύσουν παρόμοια γαμάτη εμπειρία, από τις αρχές Οκτωβρίου ξεκινάει το Chapter 2 που θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τα θύματα και ίσως τον θύτη από τους φόνους του Whitechapel. Το όνομα του δολοφόνου; Μα φυσικά ο Jack the Ripper.

Μιας και ακόμα μένει άγνωστο η πραγματική ταυτότητα του Ιάκωβου του Αντεροβγάλτη, η “Séance” θα προσπαθήσει να ακολουθήσει την ιστορία και ίσως καταφέρει να οδηγηθεί σε νέες απαντήσεις.

Η παράσταση δεν είναι sequel παρ’ όλα αυτά όμως είναι για αρχόντους που έχουν ξαναζήσει τη μυστηριώδης ατμοσφαιρικής εμπειρίας της “Séance”και θέλουν να μπουν λίγο πιο μέσα στα μυστικά μονοπάτια του πνευματισμού

Seance | A spirit theater in Athens
Iκαρίας 4, Περιστέρι

Τηλ: 210. 5786611 – 693.0253129
Site: Seance.gr

Facebook Page: Seance

Best of internet