Quantcast

ΑΙΣΧΟΣ: Αλλάζουν την ώρα διεξαγωγής των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ

Τι άλλο θα σκεφτούν να αλλάξουν στην μεγαλύτερη συλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση οι Αρκουδέηδες;

Ελευθέριος Γώγος

10 Δεκεμβρίου 2016

ol

Σε αυτή τη ζωή μεγαλώσαμε με κάποιες σταθερές. Είχαμε λοιπόν με ακριβώς αυτή τη σειρά, Τετάρτη ώρα 21:45,  MEGA (καλώς ή κακώς), Τσάμπιονς Λιγκ, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, διαφημίσεις AMSTEL, FORD και Playstation στο ημίχρονο, ήττα του Ολυμπιακού στο τέλος του αγώνα.

Τώρα οι Αρκουδέηδες της ΟΥΕΦΑ, τα τσιράκια του Πλατίνι και του Θεωδορίδη δηλαδή σύμφωνα με τα μισά εγχώρια αθλητικά σάιτ , αφού πρώτα μας έβαλαν τον τελικό Σαββατόβραδο και το σήκωμα της κούπας να γίνεται από τους επισήμους, αλλάζουν και την ώρα της διεξαγωγής των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον δεν θα γίνονται όλες οι αναμετρήσεις την ίδια ώρα, αλλά δύο από τις οκτώ στις 20:00 και οι υπόλοιπες στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

232959

Ο λόγος; Οι υπεύθυνοι της ΟΥΕΦΑ υποστηρίζουν ότι η αλλαγή αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα να μεγαλώσει αρκετά ο αριθμός των ατόμων που θα παρακολουθούν από την τηλεόραση τα παιχνίδια, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν περισσότερα ματς. Οι αλλαγές αυτές θα ισχύσουν σε 2 χρόνια από τώρα δηλαδή από την αγωνιστική σεζόν 2018-19. Το νέο αυτό φορμάτ θα ισχύσει μέχρι και το 2021.

Best of internet