Quantcast

10+1 Προϊόντα ΠΑΟΚ που δεν πρέπει να λείπουν από το σπιτικό κανενός οπαδού του δικέφαλου του Βορρά

Mπιμπερό ΠΑΟΚ μεγαλώνει γερά παοκτσάκια

LUBEN CREW

7 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΟΚ ΑΦΟΥ, είναι η δημοφιλέστερη απάντηση που δίνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, σε οποιαδήποτε φιλοσοφική και όχι μόνο ερώτηση. Για τους οπαδούς του δικέφαλου του βορρά, αυτή η απάντηση υποδηλώνει με ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Πανθεσσαλονικειός Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών, είναι για αυτούς κάτι παραπάνω από μια ομάδα, είναι λόγος και τρόπος ζωής.

maxresdefault

Ξέρουμε ότι  οι Παοκτσήδες, έχουν τρελά μες στο μυαλό και παντού βλέπουν έναν μαύρο δικέφαλο αετό, για αυτό ψάξαμε και βρήκαμε τα 10+1  προϊόντα με τον δικέφαλο του ΠΑΟΚ, που δεν θα έπρεπε να λείπουν από κανέναν οπαδό της σαλονικιώτικης ομάδας.

Ηλεκτρικό χτυπητήρι φραπέ ΠΑΟΚ

Κάτι που δεν θα αμφισβητήσουν ούτε οι βόρειοι γείτονες μας είναι ότι ο φράπες ανακαλύφθηκε στην Θεσσαλονίκη. Φυσικό είναι λοιπόν η φραπεδιά να είναι το αγαπημένο Παοκτσίδικο ρόφημα . Αυτό σκέφτηκαν στην ΠΑΕ και δημιούργησαν αυτό το ασπρόμαυρο χτυπητήρι που θα κάνει τον φραπέ σου να μυρίζει τόσο εθίστηκα όσο τον γρασίδι της Τούμπας.

paok7

Βραστήρας ΠΑΟΚ

Σε περίπτωση φίλε Παοκτσή που για κάποιο λόγο δεν θες να πιεις φραπέ (εμείς δεν κρίνουμε), η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει για σένα την λύση. Ο βραστήρας ΠΑΟΚ κάνει το ρόφημα  καυτό όσο η Τούμπα όταν ο δικέφαλος σκοράρει στον γαύρο.

paok8

 

Κούπα Dimitar Berbatov 

Η τίμια παοτσίδικη καφεδιά εννοείται θα πρέπει να είναι σε κούπα με την φάτσα του τίμιου Dimitar Berbatov. Ο παιχταράς μπορεί να μην πολύ έπαιξε άλλα , φόρεσε την βαριά φανέλα του δικέφαλου και αυτό είναι στην τελική που μετράει.  Προλάβετε γιατί κάποια μέρα θα έχει τρελή συλλεκτική αξία.

berbatov

Τοστιέρα ΠΑΟΚ

Κάνεις παρτάκι και δεν ξέρεις αν υπάρχουν “αλλόθρησκοι” μεταξύ των καλεσμένων σου; H τοστιέρα ΠΑΟΚ, έρχεται να σου ανοίξει τα μάτια. Όποιος  δειλιάζει να παραλάβει το τοστ με τον δικέφαλο, μάλλον δεν ανήκει στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΟΚαρας.

tostiera

Μπιμπερό ΠΑΟΚ

Γιατί πότε δεν ξέρεις με τι μπορεί να μπλέξει το παιδί σου, αν δεν του έχεις δώσει τις σωστές κατευθύνσεις και  αρχές, από την βρεφική ηλικία.

PAOK2

Καραμέλες ΠΑΟΚ

Το νο1 όπλο προσηλυτισμού νέων οπαδών, που πρέπει να έχει κάθε ΠΑΟΚτσης που σέβεται τον εαυτό του, όταν κατεβαίνει στην “αθηναϊκή χαβούζα”. Προσοχή να είστε σε ετοιμότητα να τις καταπιείτε αν σας “συλλάβει” ο “εχθρός” να τις μοιράζετε σε κάποιο αθηναϊκό παρκάκι.

καραμελες

Ρολόι ΠΑΟΚ

Γιατί κάθε στιγμή είναι στιγμή ΠΑΟΚ ρε καρντάσι.

PAOK3

Monopoly ΠΑΟΚ

Ξεπλήρωσε τα χρέη των προηγούμενων προέδρων και χτίσε την Τούμπα των ονείρων σου ή απέτυχε, γίνε φυγόδικος μέχρι να σε συλλάβουν στην Λιβύη, δικάσου στο εφετείο και αθωώσου.

monopolypaok

Σαγιονάρα ΠΑΟΚ 

Χωρίς τις σαγιονάρες ΠΑΟΚ, σε αυτό το κάμπινγκ

acefe52df9b5dd2b1a8fee44fb43e8a9_XL

Θα σε κοιτούν κάπως περίεργα.

paok4

Χορτάρι Τούμπας

Ναι, χορτάρι Τούμπας σε πλεξιγκλάς, στην τιμή των 29,90 ευρώ. Αυτό.

paok6

 

Αυτοκολλητάκι Panini με τον Bryce Moon

Και για τους πιο obscure οπαδούς της ομάδας, ένα προϊόν πιο cult και από το γρασιδό-χωμα της Τούμπας. Αυτοκολλητάκι Panini του Νοτιοαφρικανού δεξιού back, Bryce Moon, παίχτη διαγραμμένου από το συλλογικό ασυνείδητο όλων των ποδοσφαιρόφιλων της Ελλάδος και όχι μόνο.

paok5

 

Best of internet