Quantcast

Αυτή η αγιογραφία με τον Ιβάν Σαββίδη είναι ό,τι πιο ΠΑΟΚ θα δείτε αυτές τις άγιες μέρες (PHOTO)

Κρίμα για τον Άγγελο Αναστασιάδη που δε θα ναι στο τιμόνι του Δικεφάλου του Βορρά αυτόν το Δεκαπενταύγουστο

Bobol Gordello

12 Αυγούστου 2016

Η σχέση του ΠΑΟΚ με τα θεία είναι ιδιαίτερα έντονη και βαστάει χρόνια. Από τον Άγγελο Αναστασιάδη και τη βοήθεια της Θεοτόκου μέχρι τις ατέλειωτες Παναγίες που ρίχνουν τα συμπαθή Παόκια με το μοναδικό τρόπο με τον οποίο αποκλείεται στα ευρωπαϊκά νοκ-άουτ τα τελευταία χρόνια η ομάδα τους, η Βασιλομήτωρ και το κρου της έχουν μια σχέση πάθους με τη Θύρα 4. Τούτο δω, όμως, τερμάτισε τη φάση:

ivan

Εδώ βλέπουμε πλάνο από μια εκκλησία (πιθανά στη Ρωσία, αν κρίνουμε από τα γράμματα) με το κάδρο να περιλαμβάνει από δεξιά προς τα αριστερά όπως κοιτάτε: κάποια Οσία, μουσάτοι πατέρες, random τύπος που δε διακρίνουμε λόγω πολυελαίου, Τζίζας, Θεοτόκος, Ιβάν Σαββίδης.

Καταγραφή

Ιβάν Σαββίδης

Καταγραφή

Τη φώτο τη βρήκαμε στην αγαπημένη σελίδα του Cult24 και, λογικά, είναι από κάποια εκκλησία που έχει χτίσει η οικογένεια Σαββίδη, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και το κρου του να απεικονίζονται στις αγιογραφίες, όπως έκαναν παλιοί ορθόδοξοι αυτοκράτορες όταν έχτιζαν ναούς. Άλλη μια για το εμπεδώσετε:

ivan

Αν δεν ξέραμε πώς είναι ο γιος του (τύπος με το γκρι και το πουκάμισο) και παίκτης του ΠΑΟΚ, θα λέγαμε ότι ο τύπος με το πουλόβερ είναι ο Κλάους.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΣΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΥΡΟ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάπως έτσι πρέπει να αντέδρασε ο Άγγελος Αναστασιάδης που δε γίνονταν τέτοια επί των ημερών του.

Καλό Δεκαπενταύγουστο και καλή αρχή στο φετινό πρωτάθλημα να έχουμε.

Best of internet