Quantcast

Ποδοσφαιριστής στη Σουηδία έφαγε κίτρινη κάρτα επειδή την αμόλησε κατα τη διάρκεια αγώνα

Θα σέβεστε

LUBEN CREW

23 Ιουνίου 2016

 

Ο πιο κουλός κλασμένος λόγος για να πάρει κανείς κίτρινη (και στη συνέχεια κόκκινη) κάρτα, μάλλον είναι η κλανιά που αμόλησε ο ποδοσφαιριστής Adam Lindin Ljungkvist την ώρα που έπαιζε αμυντικός στον αγώνα μεταξύ των Järna SK και Pershagen SK.

fart

Ο Adam σε στάση αποσυμπίεσης

Ο Adam κατα τη διάρκεια του αγώνα την αμόλησε και ο διαιτητής του έβγαλε κίτρινη κάρτα. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε στο lt.se:

Με πονούσε το στομάχι μου και απλά αφέθηκα. Μετά έλαβα δύο κίτρινες κάρτες και μετά κόκκινη. Ναι, σοκαρίστηκα, ήταν το πιο περίεργο πράγμα που έχω βιώσει στο ποδόσφαιρο. Ρώτησα τον διαιτητή “Τι, απαγορεύεται να ξαλαφρώσω λιγάκι;” “Ναι” απάντησε…. Δεν μπόρεσα να καταλάβω, αλλά μάλλον πίστεψε ότι έκλασα στο χέρι μου και του πέταξα την κλανιά προς το μέρος του. Αλλά δεν το έκανα.

 

Ο επιθετικός Kristoffer Linde είπε στην ίδια εφημερίδα ότι “Στεκόμουν σε αρκετή απόσταση από τον Ljungkvist αλλά άκουσα ξεκάθαρα την κλανιά. Ήταν το πιο περίεργο πράγμα που έχω δει ποτέ στο γήπεδο και ας παίζω ποδόσφαιρο απ’ όταν ήμουν 8 χρονών.”

Ο διαιτητής Dany Kako επιβεβαίωσε ότι ο Ljungkvist πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή την αμόλησε, εξηγώντας: ” Το εξέλαβα ως μια σκόπιμη πρόκληση. Το έκανε επίτησες και ήταν απρεπές. Οπότε, πήρε κίτρινη κάρτα.

Ο Kako ανέφερε ότι του είχε τύχει παρόμοιο περιστατικό σε αγώνα στο παρελθόν και εκεί είχε βγάλει κίτρινη κάρτα σε ένα προδοσφαιριστή ο οποίος είχε σταθεί στην άκρη του αγωνιστικού χώρου και κατουρούσε.

 

Best of internet