Quantcast

8 βίντεο που αποδεικνύουν ότι οι οπαδοί της Ιρλανδίας είναι οι πιο αξιαγάπητοι κάγκουρες στον κόσμο

Μπορούμε να έχουμε συνεχώς και παντού Ιρλανδούς οπαδούς;

President Creed

23 Ιουνίου 2016

 

Κάγκουρες υπάρχουν πολλοί. Οπαδοί υπάρχουν επίσης πολλοί. Συνήθως οι δύο αυτές ομάδες ανθρώπων συμπίπτουν. Δεν είναι όμως όλοι οι οπαδοί ίδιοι, αγαπητοί φίλοι, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται οι Ιρλανδοί οπαδοί είναι οι πιο αξιαγάπητοι κάγκουρες που υπάρχουν εκεί έξω. Και υπάρχουν τουλάχιστον οχτώ αποδείξεις για του λόγου το αληθές.

 

Τραγούδησαν νανουρίσματα σε ένα μωρό σε τραίνο στη Μπορντώ

Οι ιρλανδοί οπαδοί μπήκαν σε έαν τρένο στη Μπορντώ της Γαλλίας και αντί να τα κάνουν όλα κολυμπιθρόξυλο, άρχισαν να τραγουδάνε ένα νανούρισμα σε ένα μωράκι που ήταν στην αγκαλιά της μητέρας του στο βαγόνι.

 

Καθάρισαν μια πλατεία από τα σκουπίδια τους (τραγουδώντας)

Μετά από το σχετικό χαμούλη που είχαν κάνει με μπίρες συνθήματα και χόρό σε πλατεία στη Γαλλία, οι Ιρλανδοί Cooligans μάζεψαν τα σκουπίδια τους φεύγοντας (και τραγουδώντας).

 

Επισκεύασαν την οροφή αμαξιού που είχαν βαθουλώσει

Τις πίνουν τις μπιρίτσες τους αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αγαπητοί φίλοι, αλλά στο τέλος πάντα κάτι κάνουν και σου λυγίζουν την καρδούλα (και το αμάξι ενίοτε). Σε αυτή την περίπτωση ένας εκστασιασμένος Ιρλανδός οπαδός ανέβηκε στην οροφή ενός αυτοκινήτου και τη λύγισε. Μετά έπεσαν όλοι σαν τρελοί πάνω στο αμάξι για να το επισκευάσουν. Επίσης μάθαμε πως μπορείς να επισκευάσεις βαθουλωμένη οροφή. Thnx guys.

 

Βοήθησαν έναν ποδηλάτη να περάσει μέσα από το πλήθος

Ποδηλάτης σκάει πάνω σε πλήθος τρελαμένων Ιρλανδών οπαδών και δε χωράει να περάσει. Τρελαμένοι Ιρλανδοί οπαδοί τον σηκώνουν ψηλά και τον βοηθούν να περάσει από το πλήθος.

 

Κλώτσησαν μπάλα μέσα από παράθυρο φορώντας μάσκα αλόγου

Ιρλανδοί οπαδοί τερματίζουν το awsomeness και την κουλαμάρα χρησιμοποιώντας το καλύτερο αξεσουάρ που έχει εφευρεθεί στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δηλαδή τη μάσκα αλόγου.

 

Τραγούδησαν σε ένα παππού που βγήκε στο μπαλκόνι

Παππούς βγαίνει στο μπαλκόνι του. Πλήθος Ιρλανδών από κάτω τον κάνουν να νιώθει ότι είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου το 81. Παππούς μπαίνει πάλι στο σπίτι του. Ξαναβγαίνει στο μπαλκόνι του. Τον ξανακάνουν να νιώθει ότι είναι ο Αντρέας Παπανδρέου το 81.

 

Τραγούδησαν προσευχή σε μια καλόγρια σε τρένο

Δύο πράγματα συνειδητοποιούμε. Ότι οι Ιρλανδοί γουστάρουν πολύ το τραγούδι και τα τρένα. Σε αυτή την περίπτωση γουστάρουν και τις καλόγριες και τις προσευχές.

 

Βοήθησαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να αλλάξει λάστιχο

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στη Γαλλία έμεινε από λάστιχο στο δρόμο και τα Ιρλανδά κουλιγκάνια τους βοήθησαν να αλλάξουν λάστιχο την ίδια ώρα που λένε στην κάμερα: “Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ Ιρλανδών και Άγγλων οπαδών. Εμείς αλλάζουμε λάστιχο σε ένα αμάξι. Αυτή είναι η διαφορά.”

 

 

Ιρλανδοί Οπαδοί. Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους τέτοιους.

ψομμεντ

Best of internet