Quantcast

Euro των λαώνε: Ουκρανοί νεοναζί κάνουν εμφάνιση με σβάστικες-τατού σε κερκίδες (PHOTO)

Και πάνε ταμείο μετά το κάζο από τους αλκοόλες τυπάρες της Βόρειας Ιρλανδίας

Bobol Gordello

17 Ιουνίου 2016

Τα παρατράγουδα και οι οπαδικές καφρίλες πολλές στο φετινό Euro, με συγκρούσεις να καταγράφονται καθημερινά, και όχι μάλιστα μόνο μεταξύ των μεγάλων των χουλιγκάνων σχολών. Πρόσφατα, μάλιστα, έπαιξαν ξυλίκια μεταξύ Γερμανών και Ουκρανών, πριν το μεταξύ τους παιχνίδι. Και αν οι συγκρούσεις σε τέτοια διεθνή τουρνουά είναι, ως επί το πλείστον, υπόθεση εθνικιστών, για τους οπαδούς της Ουκρανίας του ακροδεξιού καθεστώτος και των νεοναζιστικών παραστρατιωτικών ομάδων που μπλέκονται και με συνδέσμους “φιλάθλων”, είναι δέκα φορές παραπάνω.

Έτσι, λοιπόν, η υπόθεση που θέλει ακροδεξιούς/νεοναζί να κυκλοφορούν στη Γαλλία επιβεβαιώθηκε χθες στην αναμέτρηση μεταξύ Βορείου Ιρλανδίας και Ουκρανίας, όπου και εμφανίστηκαν στις κερκίδες ευγενή παλικάρια με σβαστικούλες για τατού.

fans

1,05 πάντως ήταν η απόδοση για το ενδεχόμενο να σκάσουν νεοναζί στις κερκίδες των Ουκρανών, δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει. Αυτό που εξέπληξε και εμάς και δαύτους, πάντως, ήταν το χθεσινό κάζο από τους Βορειοϊρλανδούς. Κι άντε να εξηγήσεις σε φαν του Χίτλερ πώς γίνεται ένα μάτσο “αλκοολικών” να γλεντάει την Αρία Φυλή.

Best of internet