Quantcast

Ολλανδός ιδιοκτήτης καφετέριας μετακινεί τα σύνορα Ολλανδίας-Βελγίου λόγω του Euro της Γαλλίας

Δεν άντεξε να μείνει χωρίς ομάδα για ένα ολόκληρο τουρνουά

Bobol Gordello

11 Ιουνίου 2016

Τα ρίσκα του πήρε Ολλανδός Κόεν Σμιτς, ιδιοκτήτης καφετέριας στο Μάαστριχτ, απογοητευμένος εδώ και καιρό από τον αποκλεισμό της χώρας του από το Euro της Γαλλίας, αποφάσισε να πάει με το μέρος του γειτονικού Βελγίου, του πολύ γειτονικού Βελγίου που ξεκινάει κάτι μέτρα μακριά από το κατάστημά του.

F03D640D5B8DF5BAAB533505A4CDA825

Τι έκανε ο 32χρονος Ολλανδός; Μετακίνησε τους στύλους που ορίζουν τα σύνορα Βελγίου-Ολλανδίας κατά 300 μέτρα, με αποτέλεσμα, πλέον, το κατάστημά του να βρίσκεται πλέον σε βελγικό έδαφος. Με τα νέα δεδομένα, ο Κόεν θα μοιράζει πλέον σουβενίρ των “Κόκκινων Διαβόλων” της Εθνικής Βελγίου, θα σερβίρει βελγικές μπύρες και θα μεταδίδει αγώνες της ομάδας των Λουκάκου, Ντε Μπρόινε/Μπράινε/Μπράουνε και Αζάρ.

138FDB4EA47FEA64D83D52B8BAB096C3

Η απόφασή του έγινε δεκτή με χαρά από τους κατοίκους της γειτονικής Βελγικής πόλης, με το δήμαρχο να εγκαινιάζει δυο νέα ορόσημα για τα νέα σύνορα των χωρών, να καλωσορίζει τους νέους δημότες και έναν παπά να αγιάζει τα νέα σύνορα με ένα ποτήρι βελγική μπύρα.

gallia-parisi-euro-2016

«Δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ Βέλγων και Ολλανδών. Έχουμε Ολλανδούς πελάτες που τους άρεσε η ιδέα και μάλιστα έγιναν υποστηρικτές της εθνικής Βελγίου», δηλώνει ο ίδιος. Η καφετέριά του, πάντως, θα επιστρέψει στα πάτρια ολλανδικά εδάφη με το πέρας του Euro της Γαλλίας.

(πηγή)

Best of internet