Quantcast

Έρευνα-σοκ: Η μάστιγα των φαινομένων βίας μεταξύ των χούλιγκαν των ελληνικών σουπερμάρκετ

Ο πόλεμος των οπαδών του Μασούτη και του Σκλαβενίτη μαίνεται και η Πολιτεία απουσιάζει

Τσαγκ

1 Απριλίου 2016

Τα σουπερμακετς τους καιρούς προ κρίσης ήταν οι ναοί του καταναλωτισμού και σηματοδοτούσαν την ευμάρεια κάθε περιοχής – γειτονιάς  που τα διέθετε. Τα πιτσιρίκια που πηγαίναν με τους γονείς τους να ψωνίσουν στα καταστήματα αυτά μεγάλωσαν, χάθηκαν στους διαδρόμους τους, κατανάλωσαν – καταναλώθηκαν και δέθηκαν με τα μαγαζιά με δεσμούς οι οποίοι ατσαλώθηκαν στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Πλέον τα σουπερμάρκετ  για κάποιους νέους δεν είναι το κτίριο που πας να αγοράσεις καμιά σοκολάτα όταν στα σκάει η υπογλυκαιμία, είναι κάτι παραπάνω, είναι η τιμή της γειτονιάς τους, η ιστορία τους και η αγάπη τους. Οι Χούλιγκανς των σουπερμάρκετ, παρασύρομενοι απο το κύμα του ύστερου καπιταλισμού για να συσπειρώνονται γύρω από τους συνδέσμους τους (δηλαδή τα ίδια τα σουπερμάρκετ) δρουν υπογείως για τα συμφέροντα του υπερμάρκετ που είναι πιο κοντά τους κυρίως στον χώρο (στενό – γειτονιά – πόλη)  αλλά και στο πολίτικο τους γίγνεσθαι, (πράγμα που καθορίζουν φυσικά οι τιμές των προϊόντων της κάθε αλυσίδας καταστημάτων).

Woman shopping in supermarket, pushing trolley in aisle

Με αλυσίδες ή χωρίς, ο πόλεμος,όπως βλέπουμε και στις σελίδες στο διαδίκτυο που διατηρούν μέχρι στιγμής τα 3 μεγαλύτερα σωματεία των σουπερμαρκετοπαδών, αναμένεται ανηλεής .

Σκλαβενίτης hools

Ο σημαντικοτερος σύνδεσμος οπαδών  ξεκίνησε την φάση τον Δεκέμβριο του 2015 και στηρίζει με πάθος τον Σκλαβενίτη, όπως μπορείτε να δείτε και στη σελίδα τους στο facebook:

sklav5

 

sklav4

sklav3

 

sklav2

sklav

 

Mασούτης ΝΟRΤΗ ΗΟΟLS

Ο δεύτερος ισχυρότερος σύνδεσμος , μας έρχεται από την Βόρειο Ελλάδα και δηλώνουν φανατικοί οπαδοί του Μασούτη. Kι αυτοί έχουν ανεβάσει τα αίσχη τους online:

 

masoutis6

mas5

mas4

mas3

mas2

masou1

AB Bασιλόπουλος Hools

Δυναμικά μπαίνει στο τοπίο των οπαδικών “στρατών” και ο νεοσυσταθείς  σύνδεσμος  χούλιγκαν ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος άρχισε και τις έγγραφες .

ab2

ab1

 

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου στους κυβερνώντες πριν να είναι αργά και χρειαστεί να πενθήσουμε θύματα του πόλεμου των οπαδών των σουπερμάρκετ  από ληγμένα πατάκια και σαλμονέλα .

 

Best of internet