Quantcast

Είναι ο πάπα-ΠΑΟΚ ο ιδανικός αντικαταστάτης του Άγγελου Αναστασιάδη;

Φυσικά και είναι

LUBEN CREW

5 Φεβρουαρίου 2015

Ο ασπρόμαυρος δικέφαλος της Σαλόνικας κατάφερε χτες να χάσει 3-1 απο τοv αποδεκατισμένο και σχεδόν καταποντισμένο ΟΦΗ του μεγάλου Αναστό και ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την παραίτηση του.

Μένει να δούμε αν η διοίκηση της ομάδας θα την αποδεχτεί, άλλα το μόνο σίγουρο είναι οτι ο ΠΑΟΚ, με ή χωρίς τον Αγγελο, χρειάζεται μια αλλαγή. O ΠΑΟΚ χρειάζεται ενθουσιασμό, μαχητικότητα, πάθος και βελτιωμένη σχέση με την Παναγία, μιας και είναι πλέον σαφές οτι ακόμα κι εκεί πάσχει ο Αναστασιάδης.

Υπάρχει κανείς εκεί έξω που να πληροί τις προυποθέσεις; Ω, ναι, υπάρχει:

 

paok8

 

paomk5

 

paok4

 

Το όνομα του είναι πάπα-ΠΑΟΚ, άλλα μπορεί να τον ξέρετε και σαν πάπα-Χρήστο. Για τα υπόλοιπα, αντιγράφω απο συνέντευξη του στο έγκυρο μπλογκ gerontaspaisios.gr

 

Κατ’αρχάς, δηλώνω: ΠΑΟΚ μέχρι το μεδούλι. Δεν το κρύβω. Δεν ειναι αμαρτία. Προς Θεού, δηλαδή. Στην συνέχεια λέγω πώς δεν παρίσταμαι μόνον ως ΠΑΟΚτσής στην Τούμπα. Παρίσταμαι και ως κήρυκας του λόγου του Κυρίου. Εάν ήξεραν πόσα παιδιά – οι 8 στους 10 είναι κάτω των 30 χρόνων – από τη Θύρα 4 έρχονται πλέον στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στον Τρίλοφο… Πόσα συμμετέχουν στην οργάνωση των συσσιτίων … Πόσα εξομολογούνται… Κοινωνούν… Πόσα απολωλότα πρόβατα επιστρέφουν σπίτι τους… θα ήταν και άλλοι ιερείς σαν και εμένα στα γήπεδα!

 

 

ChristosMitsios_thenational.ae

 

harmony[1]

 

30389-media_1878

 

2010060700650_11128436

 

paokkk

 

PapaPaok

 

papapaok

 

papades

 

Best of internet