Quantcast

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟ: Όλες οι λεπτομέρειες για τις μεταδόσεις των ματς της Εθνικής από το Luben

Θα θέλαμε Θεοφιλόπουλο, μας δώσανε Μπακόπουλο, προτιμάμε Παπασημακόπουλο

LUBEN CREW

14 Ιουνίου 2014

 

Φίλε αναγνώστη όπως ξέρεις εδώ στο Luben είμαστε καφενειακοί τύποι και ποτέ δεν κρύψαμε την αγάπη μας για τη μπάλα. Κατά τα προκαταρκτικά για το Μουντιάλ προτείναμε μασκότ για την Εθνική Ελλάδας και βάλαμε ένα αποκρυφιστικό ον να δώσει χρησμούς – και τώρα που το Μουντιάλ επιτέλους ξεκίνησε, τα γραφεία του σάιτ ζέχνουν από τα τσισάκια που μας φεύγουν όλη μέρα από τον ενθουσιασμό.

Όπως και στις αντίστοιχες διοργανώσεις του παρελθόντος όμως, υπάρχει κάτι που τον θαμπώνει αυτόν τον ενθουσιασμό μας.

 
 

Και είναι τούτοι εδώ οι γκασμάδες:

PicMonkey Collage

 
 

Επειδή Luben είσαι, είπαμε να κάνουμε κάτι για αυτό.

 
 

Και καταλήξαμε στο εξής: να δούμε τα τρία ματς της Εθνικής με την τηλεόραση στο mute και περιγραφή από μη-γκασμα σπίκερ.

Έτσι κάναμε τις εξής δύο κινήσεις

1) Ετοιμάσαμε μια πλατφόρμα liveblogging σβέλτη και πολύ μπάνικη εμφανισιακά, στην οποία θα ποστάρουμε την περιγραφή του αγώνα, τα δικά μας σχόλια, τα δικά σου σχόλια και κάθε είδους screenshots/vines/φοτοσοπιές κλπ που σκάνε εκείνη τη στιγμή στο ίντερνετ και μας αρέσουν, για να το διασκεδάσουμε και να τα έχεις όλα μαζεμένα σε ένα μέρος την ώρα που συμβαίνουν – ή/και για να μη γλαρώσουμε όσο ο Καρνέζης πασάρει στο Μανωλά και ο Μανωλάς στον Καρνέζη. Και επίσης

2) Κλείσαμε μεταγραφή αεροδρομιάτη για τη θέση του μη-γκασμά σπίκερ: κανένα άλλον από τον Μάκη Παπασημακόπουλο, τον τύπο που μουγκρίζει στους Rattler Proxy και γρυλλίζει κάθε μεσημέρι στο ραδιόφωνο του Σκάι παρέα με τον Κ. Βαϊμάκη. Ο Παπασημακόπουλος είναι ένας από τους λίγους αθλητικογράφους στους οποίους δίνουμε διαχρονικό ρισπέκτ και επίσης έχει στο μέγιστο βαθμό το ανήθικο τρομπο-χιούμορ το οποίο όπως ξέρεις εκτιμάμε εδώ στο Luben.

 
 

Το ρεζουμέ είναι πως θα περάσουμε πολύ φίνα. Τα liveblogs θα ξεκινάνε μισή ώρα πριν από κάθε ματς της Εθνικής και εννοείται θα σου σπάσουμε τ’ αρχίδια στο σπαμάρισμα τις επόμενες μέρες για να την το ξεχάσεις. Κράτα από τώρα το [email protected] και τη σελίδα μας στο Facebook όπου θα μπορείς να στέλνεις για να συμμετέχεις στο πατιρντί – και τα λέμε εκεί!

 
 

Bevi2vgCYAAnjiQ.jpg:large

Ο Μάκης καθώς καθηλώνει αναγνώστη του liveblog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Best of internet