Quantcast

Και ευχαριστώ πρέπει να πει ο Παναθηναϊκός για τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη

H OYEΦΑ τιμώρησε τον ΠΑΟ με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αναστολή για τα χρέη

THE NEWSROOM

12 Δεκεμβρίου 2017

Να εντοπίσει ποιο είναι το όριο πόνου των οπαδών του Παναθηναϊκού φαίνεται πως προσπαθεί η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου. Αυτή τη φορά ήταν το ότι ο σύλλογος τιμωρήθηκε από την ΟΥΦΑ με αποκλεισμό ενός έτους από τις διοργανώσεις της, με την ποινή να διαρκεί τρία χρόνια και να είναι υπό αναστολή ως την 1η Μαρτίου.

Αυτό το τελευταίο σημαίνει πως δίνεται η δυνατότητα στον ΠΑΟ να κάνει κάποιο διακανονισμό με τα χρέη του, καθώς είναι σίγουρο πως αποκλείεται να ξεχρεώσει σύμφωνα με το ό,τι είναι γνωστό για τα ταμεία της ΠΑΕ. Αυτή η αρκετά light ρύθμιση σημαίνει ότι αν στον επικείμενο έλεγχο ο Παναθηναϊκός φανεί εντάξει από χρέη, θα καταφέρει να ξαναπαίξει Ευρώπη, αν φυσικά προκριθεί. Αν όχι, θα μείνει τιμωρημένος εκτός Ευρώπης.

Αν λοιπόν ο Παναθηναϊκός με το χρονικό διάστημα που του δόθηκε καταφέρει να καλύψει τα χρέη του, χρησιμοποιώντας προς όφελός του και τις πωλήσεις παιχτών που θα γίνουν τον Ιανουάριο καθώς οι μεταγραφές δεν απαγορεύτηκαν, τότε θα βρεθεί σε καλύτερη θέση. Υπενθυμίζεται πως η ΟΥΕΦΑ θα μπορούσε να είχε ζητήσει την πολύ πιο δύσκολη εκδοχή του να πληρωθούν όλα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

 

Το σίγουρο είναι ότι οι πίκρες που έφαγαν και τρώνε οι οπαδοί του σίγουρα δεν έχουν τελειώσει.

(πηγή)

Best of internet