Quantcast

Ένα δισεκατομμύριο και ένα άλλο δισεκατομμύριο διασταυρώνονται στα νοκάουτ του Champions League

Μεταφορικά δεν ξέρουμε αλλά το θέαμα της φάσης των 16 θα είναι κυριολεκτικά πλούσιο

THE NEWSROOM

11 Δεκεμβρίου 2017

Κυριολεκτικά πλούσιο θέαμα για όλους θα είναι ο επόμενος γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Η διασταύρωση που κλέβει την παράσταση στη φάση των 16 είναι φυσικά το ραντεβού Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν, αν και η αλήθεια είναι πως ελπίζουμε ο αγώνας των δύο ομάδων που αξίζουν όσο το ΑΕΠ μιας μικρής χώρας να αξίζει το κόστος τους και να μη βγει σούπα.

Ακόμη πιο hot κάνει το συγκεκριμένο ματς η παρουσία του Νεϊμάρ, ο οποίος ακούγεται πως σύντομα θα φύγει από το Παρίσι για να πάει στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν και πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αν λοιπόν το πλουσιόπαιδο των ευρωπαϊκών συλλόγων (looking at you Παρί) θέλει το μεγάλο τίτλο, ο Νεϊμάρ θα πρέπει να συμβάλλει ενάντια στην ίσως μελλοντική ομάδα του.

Το άλλο ζευγάρι που έχει ενδιαφέρον είναι αυτό της πρώην ομάδας του Νεϊμάρ, Μπαρτσελόνα, με την πρωταθλήτριας Αγγλίας Τσέλσι του γνωστού σε μας Αντόνιο Κόντε. Από το ιστορικό ματς με τον ανεξέλεγκτο νορβηγό διαιτητή μέχρι την “εκδίκηση” της Τσέλσι δια χειρός Φερνάντο Τόρες, οι νοκ-άουτ αναμετρήσεις μεταξύ Τσέλσι και Μπαρτσελόνα έχουν πάντα αρκετό δράμα.

Σίγουρα πάντως ούτε η μία ούτε η άλλη μπορούν να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους. Σε άλλα νέα, βύσματα της κλήρωσης αποδείχτηκαν οι Μάντσεστερ Σίτι που κληρώθηκε με τη Βασιλεία και η Λίβερπουλ που της έτυχε η Πόρτο, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει επειδή Λίβερπουλ. Στα πιο αδιάφορα, η Γιουβέντους θα παίξει με την Τότεναμ, η Μπάγερν με την Μπεσίκτας και η Ρόμα με τη Σαχτάρ.

 

Αναλυτικά:

Γιουβέντους – Τότεναμ

Βασιλεία – Μάντσεστερ Σίτι

Πόρτο – Λίβερπουλ

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρόμα

Τσέλσι – Μπαρτσελόνα

Μπάγερν Μονάχου – Μπεσίκτας

Best of internet