Quantcast

Eτοιμαστείτε για το χειρότερο: Oι Μέσι και Ρονάλντο παίζει να μη γίνουν ποτέ κολλητοί

Ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε σε συνέντευξη πως δεν ξέρει αν οι δυο πάμπλουτοι και υπερεπιτυχημένοι παίχτες θα γίνουν ποτέ φίλοι

THE NEWSROOM

25 Νοεμβρίου 2017

Aπίστευτα θλιβερά τα νέα στο μέτωπο των πάμπλουτων αστέρων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αγαπητές φίλες και φίλοι. Όλοι όσοι έτρεφαν την ελπίδα ότι οι δυο από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές του κόσμου θα γίνουν φίλοι μεταξύ τους, θα απογοητευτούν.

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε μια συνέντευξη στην ισπανική αθλητική εφημερίδα Marcaόπου παραδέχεται πως δεν ξέρει αν αυτός και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα γίνουν ποτέ φίλοι, καθώς “βλέπουν ο ένας τον άλλο μόνο σε βραβεύσεις”. Είναι γεγονός πως πως η κόντρα των δύο παιχτών για βραβεία όπως το Ευρωπαϊκό Χρυσό Παπούτσι και η Χρυσή Μπάλα (έχουν 3-4 ο καθένας) τους κλέβουν χρόνο από την κοινωνικοποίησή τους.

Σύμφωνα με το Μέσι, οι δύο τους σπάνια περνάνε χρόνο μαζί και στις βραβεύσεις συνήθως κοντράρονται. Όπως δήλωσε αναλυτικά:

Δεν ξέρω αν θα γίνουμε (φίλοι στο μέλλον). Η φιλία χτίζεται περνώντας χρόνο μαζί και γνωρίζοντας τον άλλο.

Δεν έχουμε καμία σχέση, κυρίως επειδή βλέπουμε ο ένας τον άλλο μόνο σε τελετές βράβευσης και αυτή είναι η μόνη στιγμή που μιλάμε. Όλα είναι καλά, απλά οι ζωές μας δεν συναντιούνται πολύ συχνά.”

Η επόμενη κόντρα των δύο παιχτών θα είναι για τη Χρυσή Μπάλα στην αρχή της επόμενης χρονιάς, αλλά ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής πιστεύει ότι δεν είναι οι μόνοι που διεκδικούν το βραβείο. Όπως είπε, “υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίχτες σήμερα που μπορεί να κερδίσουν τη Χρυσή Μπάλα. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν μόνο δύο, αλλά τώρα παίχτες όπως ο Νεϊμάρ, ο Μπαπέ και ο Λουίς Σουάρεζ μπορεί να συναγωνιστούν για εκείνο το βραβείο.”

Καλά όλα αυτά, αλλά οι δύο παίχτες θα πρέπει να ζήσουν χωρίς δεσμούς αιώνιας φιλίας να τους δένουν με το μεγαλύτερό τους αντίπαλο.

 

 

 

Best of internet