Quantcast

Ακούλτουροι αστυνομικοί συλλαμβάνουν το Μπέο για το σεμινάριο γαλλικών που παρέδωσε χτες

Στο μάθημα αναφέρθηκε στους παίχτες, τους παράγοντες, τους φιλάθλους, το διαιτητή και τον αστυνομικό διευθυντή της πόλης

THE NEWSROOM

20 Νοεμβρίου 2017

Ποτέ δεν απογοητεύει η μυθική φιγούρα του σύγχρονου ελληνικού αθλητισμού (και πολιτισμού ευρύτερα) που λέγεται Αχιλλέας Μπέος. Ο τιτάνας Μπέος, ο οποίος διατελεί ταυτόχρονα αιώνιος παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου και σε αργία Δήμαρχος της τυχερής πόλης του Βόλου, αυτή τη φορά στόλισε τους πάντες και τα πάντα στο στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – ΝΠΣ Βόλος με γαλλικά που μόνο ένας Μπέος μπορεί να προφέρει.

Την οργή του ιερού τέρατος προξένησαν αυτή τη φορά οι παράγοντες, οι παίχτες και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου. Ειδικά ο αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου της ομάδας Γιώργος Μποτσιβάλης δέχτηκε ένα αναλυτικό αφιέρωμα προς το άτομό του, όπως κατέγραψε ένας από τους παρευρισκόμενους στο Πανθεσσαλικό για τον αγώνα που έγινε χτες Κυριακή 19/11.

Φυσικά θα ήταν αδύνατο σε μια τέτοια γιορτή του καντηλιού σε γήπεδο να μην τα άκουγε ο διαιτητής, με τον ρέφερι Γκορτσίλα να ακούει το «Γκορτσίλα, πιο σοβαρά παίξε, μας έβαλες στη σέντρα…να μην πάμε μαζί στη Θεσσαλονίκη…βρε θα σε γαμ… εσένα». Και για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι, ο Μπέος έβρισε κα τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Γιάννη Τόλια, ο οποίος είχε το θράσος να βάλει τους αστυνομικούς του να συλλάβουν το πρωτοπαλίκαρο του Μπέου Νίκο Ζερβό, ο οποίος προσπαθούσε με υπερβάλλοντα ζήλο να εμψυχώσει τους παίχτες της ομάδας.

Ο Αχιλλέας Μπέος τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς σήμερα μετά από μήνυση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ο οποίος μάλλον δεν εκτίμησε το μάθημα ξένων γλωσσών καθώς το αναφέρει στη μήνυση. Ο Μπέος τελικά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή εισαγγελέα και θα οριστεί σε βάρος του τακτική δικάσιμος.

Βασικά αν συνέβαινε οτιδήποτε διαφορετικό θα αγχωνόμασταν για την υγεία του βετεράνου παράγοντα.

(πηγή)

Best of internet