Quantcast

Γερμανός Θεοδωρίδης κάνει ντου στο γήπεδο για να δείξει στο διαιτητή το ριπλέι με το κινητό

Ο αθλητικός διευθυντής της Λειψίας έπαιζε εναντίον της Μπάγερν αλλά είναι αρκετά γραφικός για ελληνικό Δ’ τοπικό

THE NEWSROOM

26 Οκτωβρίου 2017

Yπάρχει διεθνής Σάββας Θεοδωριδης όπως μαθαίνουμε και είναι Γερμανός. Αυτός ήταν ο αθλητικός διευθυντής της Λειψίας Ραλφ Ράγκνικ, ο οποίος έκανε ντου στο γκαζόν λίγο μετά το τέλος του ημιχρόνου με τη Μπάγερν για το Κύπελλο Γερμανίας χτες στο Red Bull Arena της Λειψίας . Ο λόγος ήταν ότι ήθελε να δείξει στο διαιτητή το πέναλτι που δεν τους έδωσε- με ριπλέι στο κινητό εννοείται.

Η αμφισβητούμενη φάση είχε γίνει στο 36′ και το σημείο του αγώνα που είχε σφυριχτεί το φάουλ είχε ήδη ανέβει στο Ίντερνετ, οπότε ο ατρόμητος Ρέγκνικ χώθηκε στο χορτάρι για να ζητήσει δικαιοσύνη. Το ντου του γερμανού Θεοδωρίδη προκάλεσε φασαρία ανάμεσα στις δύο ομάδες στην έξοδο προς τη φυσούνα για το ημίχρονο, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της Λειψίας τσακώθηκε και με το στόπερ της Μπάγερν Ματς Χούμελς.

Η Λειψία το πάλεψε πάντως, ειδικά αφού έμεινε με 10 παίχτες μετά την κόκκινη κάρτα στον Κεϊτά στο 54ο λεπτό. Η ομάδα έκανε το 1-0 με πέναλτι του Φόρσμπεργκ στο 68′ αλλά ο Αλκαντάρα ισοφάρισε για την Μπάγερν στο 73′, με αποτέλεσμα το ματσάκιον να πάει στην παράταση και να μείνει στο 1-1 μέχρι τα πέναλτι. Εκεί η Μπάγερν δίκασε την αντίπαλη ομάδα με 5-4 και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

 

 

Best of internet