Quantcast

Οπαδός της Έβερτον με μωρό στην πλάτη παίζει μπουνίδια με παίκτες της Λυόν

Κάγκουρας με μάρσιπο

Χρήστος Πρόεδρος

20 Οκτωβρίου 2017

Τα παιδάκια θα πρέπει να τα μαθαίνετε από πολύ μικρά ό,τι είναι αυτό που σκοπεύετε να τους μάθετε, αγαπητοί φίλοι, και αυτό είναι κάτι που το έχει μάλλον ήδη υποψιαστεί αυτός ο οπαδός της Έβερτον ο οποίος έπαιζε μπουνίδια στις κερκίδες την ώρα που είχε στην πλάτη του ένα παιδάκι το οποίο υποθέτουμε ότι είναι γιος του.

Συγκεκριμένα, στο 64′ του χτεσινού αγώνα της Έβερτον με την Λιόν ανάψαν τα αίματα μεταξύ των δύο ομάδων και των οπαδών τους, οπότε έπαιξε καυγάς στις κερκίδες. Σε αυτό τον καυγά έσπευσε να χωθεί και αυτός ο οπαδός της Έβερτον ο οποίος φαίνεται ότι καθόλου δεν τον απασχολεί που κουβαλάει ένα μικρό παιδάκι μαζί του την ώρα που πέφτει με τα μούτρα στους τραμπουκισμούς και τους καυγάδες. Ή ακόμα περισσότερο μπορεί να σκέφτεται για το παιδάκι «κοίτα να μαθαίνεις» Πάντως στο βίντεο το παιδάκι φαίνεται να μην προλαβαίνει καν να επεξεργαστεί όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του, ειδικά μετά από τόσο κούνημα που τρώει.

Ευτυχώς στα αποσπάσματα βίντεο από το περιστατικό δεν φαίνεται τουλάχιστον το παιδάκι να δέχεται κάποιο χτύπημα, αλλά ένα κάποιο τραύμα δεν αποκλείεται να του μείνει από το όμορφο αυτό βράδυ Πέμπτης που πέρασε καβάλα στην πλάτη του πατέρα του.

Best of internet