Quantcast

LUBET: Πιο πιθανό να πιάσει ο Τσουκαλάς διπλό του Ολυμπιακού πάρα ο Τσίλι εξάδα

Ο κουβάς του Τσιλιγγίρη είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει

Ιωάννηc

1 Οκτωβρίου 2017

Καλησπέρα και καλό μήνα. Στις 24 Σεπτεμβρίου 2017 ο κομήτης «Ταμείο Τσιλιγγίρη» πέρασε ξυστά από τον πλανήτη Γη, αλλά 22 Βούλγαροι ήρωες κατάφεραν σε 90’ να σώσουν την ανθρωπότητα φέρνοντας 0-0 στo Beroe – Levski Sofia. Συνεχίζουμε.

Στη χώρα της τουλίπας και του μπάφου, ο ΠΑΣ Άμστερνταμ θα σπάσει το αήττητο της Χέρενφεν βάζοντας τουλάχιστον 2 γκολ στο στάδιο Abe Lenstra.

Χέρενφεν – Άγιαξ: over1,5 φιλοξενούμενου, απόδοση 1,6

Ξεκινάει και το πρωτάθλημα μπάσκετ της Πολωνίας όπου η Start Lublin υποδέχεται την Turów Zgorzelec. Παραδοσιακά πιο ισχυρή η φιλοξενούμενη και με την προϊστορία υπέρ της αλλά η Start θα ξεκινήσει με το δεξί της υποχρεώσεις της στη Regular Season.
Start Lublin – Turów Zgorzelec: 1, απόδοση 1,75

Στην Τσεχία, η Μπάνικ Οστράβα δεν είναι στα καλύτερα της και έχει πάρει μόλις ένα τρίποντο στις 8 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Υποδέχεται την Ζλιν η οποία είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία αλλά εκτός έδρας έχει μόνο ήττες. Θα κάνει άλλη μία σήμερα. Άσος.
Μπάνικ Οστράβα – Ζλιν: Μπάνικ Οστράβα draw no bet, απόδοση 1,7

Στη Βουλγαρία, η Λέφσκι μας στέρησε το απόλυτο 6/6 την προηγούμενη εβδομάδα και θα μας αποζημιώσει σήμερα δεχόμενη ένα γκολ τουλάχιστον από το καμάρι της Μαύρης Θάλασσας.
Λέφσκι Σόφιας – Τσέρνο Μόρε Βάρνα: over0,5 φιλοξενούμενης, απόδοση 1,83

Στο ιταλικό πρωτάθλημο μπάσκετ, η Μπρέσια θα ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της παίρνοντας το διπλό στην έδρα της Πεζαρο.
Πέζαρο – Μπρέσια: 2, απόδοση 1,62

Στην Βαρκελώνη, η πρώην ομάδα των Παλταούχο και Παλτάγια θα εκμεταλλευτεί τις λίγες ευκαιρίες που θα τις δοθούν και θα σκοράρει στο Καμπ Νου απέναντι στην Ουεφαλόνα.
Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας: over0,5 φιλοξενούμενου, απόδοση 1,73

Ομοίως και η Μπενεβέντο που μετράει 5 ενενηντάλεπτα χωρίς γκολ, θα σκοράρει απέναντι στο καμάρι του Μιλάνο, την πρώην ομάδα του Λάμπρου Χούτου και του Γιώργου Καραγκούνη.
Μπενεβέντο – Ίντερ: over0,5 γηπεδούχου, απόδοση 1,91

Τέλος, θα στηρίξω το κιτρινόμαυρο εξπρές στη δύσκολη έξοδο του στο Κωλοκοτρονίτσι. Η Ένωση μετά την ισοπαλία που παραχώρησε στην Αούστρια στο μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό ματς, θα επιχειρήσει να διατηρήσει την απόσταση από τον Ολυμπιακό και να διευρύνει την απόσταση από τον ΠΑΟΚ που γκέλαρε. Σε αποδόσεις κοντά στο 2 το διπλό.
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ Αθηνών: 2, απόδοση 1,97
Οκταδούλα σήμερα, τυχεροί.

Best of internet